0

 


Γίνε πιο γοητευτικός μεγαλώνοντας. Το να δείχνεις γοητευτικός όσο μεγαλώνεις δεν έχει να κάνει τόσο με το παρουσιαστικό σου όσο με την προσοχή που δίνεις στις λεπτομέρειες. Ρίξε μια ματιά στις συμβουλές μας και θα … γίνεις άλλος άνθρωπος.

Βάλε εμπόδια στην … τριχόπτωση


Γίνε πιο γοητευτικός μεγαλώνοντας . Η πλειονότητα των αντρών χάνει μαλλιά όσο μεγαλώνει. Είναι πολύ λίγοι αυτοί που έχουν ευνοηθεί γενετικά με μία πλούσια κόμη σε μεγάλη ηλικία. Αν θέλεις να εμποδίσεις, ή και να σταματήσεις την τριχόπτωση, θα χρειαστεί να εμπλουτίσεις τη διατροφή σου με περισσότερο κρέας και αβγά για κάποιο διάστημα.

Μην τρίβεις τα μαλλιά σου με πετσέτα στο λούσιμο. Αντίθετα, στέγνωσέ τα με απαλές κινήσεις. Οι σκληρές, επιθετικές κινήσεις μπορεί να τραυματίσουν τις φύτρες των μαλλιών σου και, σε ακραίες περιπτώσεις, να τραυματίσουν τις ρίζες.

Περιποίηση μαλλιών


 

Να είσαι προσεκτικός με τα προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Αν τα προϊόντα είναι πολύ λιπαρά και τα αφήνεις για ώρα στο κεφάλι σου, μπορεί να προκαλέσουν τριχόπτωση.

Αποδέξου το φυσικό χρώμα των μαλλιών σου

Τα γκρίζα μαλλιά δίνουν γοητεία και αρέσουν στις γυναίκες, οπότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τα αποδεχτείς. Απλώς βεβαιώσου πως τα διατηρείς ενυδατωμένα, γιατί μπορεί με την ηλικία να δείχνουν ξηρά. Δοκίμασε ένα σαμπουάν και μια μαλακτική κρέμα καρύδας, που θα σου προσφέρει λάμψη και ενυδάτωση.

Προστάτεψε το δέρμα σου κατά το ξύρισμα

Το ξύρισμα μπορεί να προκαλέσει ερεθισμούς και γύρισμα των τριχών προς τα μέσα. Επιπλέον, το δέρμα σου μπορεί να γίνει ευαίσθητο αν δεν χρησιμοποιείς κρέμα ξυρίσματος. Προτίμησε κρέμες με απαλυντικά και αντιοξειδωτικά συστατικά. Απόφυγε τα προϊόντα που περιέχουν οινόπνευμα.

Δημιούργησε μία ρουτίνα περιποίησης των δοντιών σου

Ακόμη κι αν πλένεις τακτικά τα δόντια σου, μπορεί να έχουν λεκέδες από καφέ, τσιγάρο ή φαγητά. Υπάρχουν πολλοί τρόποι λεύκανσης, αλλά ο πιο οικονομικός είναι να χρησιμοποιήσεις μια λευκαντική κρέμα. Είναι πιο χρονοβόρα από άλλες μεθόδους, αλλά είναι η πιο οικονομική και ανώδυνη. Θα σου χαρίσει πιο λαμπερό χαμόγελο σε τρεις εβδομάδες.

Μετά τη λεύκανση των δοντιών σου, θα πρέπει να φροντίσεις και για τη φρεσκάδα της αναπνοής σου. Παρόλο που το τακτικό βούρτσισμα βοηθάει, ένα καλό στοματικό διάλυμα είναι βασικό σε αυτή την προσπάθεια. Το στοματικό διάλυμα φτάνει σε μέρη του στόματος που δεν μπορεί να φτάσει η οδοντόβουρτσα, αφήνει την αναπνοή σου φρέσκια και δροσερή και το στόμα σου πιο καθαρό.



 
Βρες το άρωμα-υπογραφή σου
 

Αρχικά, έχε υπόψιν πως τα aftershave δεν αποτελούν επιλογή –δεν είναι καν αρώματα. Αυτό που χρειάζεσαι είναι μια ευωδιά που θα σε χαρακτηρίζει σε μόνιμη βάση. Και δεν είναι υποχρεωτικό να είναι η ίδια χειμώνα-καλοκαίρι. Τα ξυλώδη, πικάντικα ή γήινα αρώματα ταιριάζουν στους κρύους μήνες, ενώ οι ελαφρύτερες συνθέσεις από εσπεριδοειδή ή άνθη λειτουργούν καλύτερα από τις αρχές της άνοιξης μέχρι και το τέλος του καλοκαιριού.



Περιποιήσου τα ρούχα σου

Άσχετα με το γεγονός που θα παρευρεθείς –επίσημη συγκέντρωση, επαγγελματικό ραντεβού ή φιλικό πάρτι –τα ρούχα σου πρέπει να είναι, τουλάχιστον, καλοπλυμένα. Το επόμενο βήμα είναι το σίδερο. Τα σιδερωμένα ρούχα δείχνουν πιο ακριβά και πιο περιποιημένα. Και μην ξεχνάς τα παπούτσια σου, πρέπει να είναι φροντισμένα και γυαλισμένα.

Όλα τα παραπάνω είναι λεπτομέρειες. Λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά όμως. Μπορείς να τις εφαρμόσεις και να δεις τη διαφορά άμεσα!

 

Πηγή:mensday.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top