0



Η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι μία από τις πιο όμορφες αλλά και ταλαντούχες τραγουδίστριες της νέας γενιάς.

Η τραγουδίστρια έδωσε μια συνέντευξη στο περιοδικό OK και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή. Ενώ τα τελευταία 4,5 χρόνια είναι ζευγάρι με τον Κώστα Πηλαδάκη αποφεύγει να μιλάει ανοιχτά για την σχέση της: «Δεν κρύβομαι, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάει για την προσωπική μου ζωή. Αισθάνομαι αμήχανα όταν μου κάνουν προσωπικές ερωτήσεις και σκέφτομαι ότι αν ανοίξω αυτή την πόρτα, μετά θα πρέπει να δίνω όλο και περισσότερες λεπτομέρειες. Δεν θα ήθελα να απασχολώ για την προσωπική μου ζωή».

Όπως δήλωσε η ίδια προς το παρών δεν κάνει σχέδια γάμου με τον σύντροφο της ενώ αποκάλυψε πως όταν θα πάρει την απόφαση να γίνει μητέρα ή να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας δεν θα έχει πρόβλημα να το μοιραστεί με τον κόσμο.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου που ήταν παντρεμένη με τον Κώστα Πηλαδάκη έχει αναλάβει πλέον το τιμόνι της πρωινής ζώνης του MEGA. Πως θα αντιδρούσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου αν την καλούσε στην εκπομπή; Η ίδια απάντησε και είπε: «Αν με καλέσει, εννοείται ότι θα πάω. Δεν θα είχα πρόβλημα».

Πηγή:peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top