0


Ο Φώτης Γιαννιώτης έχει μείνει στην ιστορία για το μεγάλο σουξέ που είχε στις γυναίκες. Στο πέρασμα του προκαλούσε μεγάλο χαμό και οι εκδηλώσεις υστερίας, ήταν κάτι πολύ συνηθισμένο για εκείνον.

Ωστόσο, από τα μέσα της πρώτης δεκαετίας του 2000, ο Φώτης Γιαννιώτης με τον καλό του φίλο Μάνο Πανταζή αποφάσισαν να εγκαταλείψουν τα φλας και τις επιδείξεις μόδας και ασχολήθηκαν με τις nightlife business, ανοίγοντας διάφορα καφέ αλλά και εστιατόρια στην Αθήνα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Espresso, από όλα αυτά τα μαγαζιά ο Φώτης Γιαννιώτης, είχε ανοίξει και ένα κομμωτήριο στο Κολωνάκι μαζί με τον γνωστό hairstylist Ιωάννη Φουρλιά. 

«Πλέον τα μοντέλα δεν τα ξέρουμε με τα ονόματά τους. Τότε ρωτούσες μία ηλικιωμένη γυναίκα και τους γνώριζε όλους! Μου αρέσει πολύ που το πρόλαβα στα καλά του και μπόρεσα να ζήσω από αυτό, γιατί τυχαίνει να μιλάω με διάφορους και πλέον κάνουν άλλα δύο επαγγέλματα μαζί με αυτό ώστε να μπορέσουν να τα βγάλουν πέρα. Ήταν οι καλύτερες εποχές», είπε χαρακτηριστικά ο ίδιος στην εφημερίδα για τη λεγόμενη χρυσή εποχή των μοντέλων.



Πηγή:peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top