0


Οι γυναίκες δείχνουν συνήθως έμμεσα το ενδιαφέρον τους προς τον άντρα που τις φλερτάρει, με “σημάδια”. Το αποτέλεσμα είναι εσύ να μην είσαι σίγουρος αν το φλερτ σου πετυχαίνει τον στόχο του. Έτσι, σταματάς, φοβούμενος την απόρριψη. Δες τα σημάδια που θα σου δώσουν να καταλάβεις ότι η γυναίκα που φλερτάρεις ενδιαφέρεται και ίσως καταλήξεις σε σχέση!


Το θέμα προκύπτει γιατί και η γυναίκα μπορεί να μην αντιληφθεί με βεβαιότητα αν τη φλερτάρεις. Γι’ αυτό είναι πιο μαζεμένη στις αντιδράσεις της, μέχρι να σιγουρευτεί και να σου δώσει το τελικό “πράσινο” φως.



 

Σημάδια ότι η γυναίκα που φλερτάρεις ανταποκρίνεται!

 


1.  Στάση σώματος & Αγγίγματα




Είναι γνωστό ότι η στάση του σώματος κάποιου απέναντί μας, δείχνει πολλά πράγματα. Αν η γυναίκα που φλερτάρεις για παράδειγμα κάθεται απέναντί σου συνήθως με σταυρωμένα χέρια ή πλαγίως, μάλλον δεν ενδιαφέρεται για σένα.


Αντιθέτως, όταν το σώμα της τείνει να κοιτάζει προς τα σένα είμαστε σε καλό δρόμο. Πιο εμφανές θα γίνει το ότι ανταποκρίνεται στο φλερτ σου αν παρατηρήσεις ότι ψάχνει ευκαιρία για να σε αγγίξει συχνά. Μπορεί εκεί που μιλάτε να σε αγγίξει στο χέρι, στο πόδι ή στο στήθος. Πίστεψέ με δεν είναι τυχαίο, ειδικά αν το επαναλάβει περισσότερες φορές.



2. Προσπάθεια επικοινωνίας & Συνάντησης




Ένα από τα σημαντικότερα ίσως σημάδια είναι η συνεχής προσπάθεια της γυναίκας που φλερτάρεις να βρίσκεται στον χώρο σου. Είτε είναι άγνωστη από το γυμναστήριο, είτε γνωστή από τη δουλειά ή από κάποια παρέα, παρατήρησε τις κινήσεις της.


Δες επίσης: Πώς να καταλάβεις αν φλερτάρει ή είναι απλώς φιλική!


Οι γυναίκες ακόμη και υποσυνείδητα, θέλουμε να βρισκόμαστε όσο συχνότερα γίνεται στον ίδιο χώρο με αυτόν που μας ενδιαφέρει. Παρατήρησε λοιπόν αν με ανούσιες αφορμές επιδιώκει να σε συναντήσει ή να περάσει χρόνο μαζί σου ή να επικοινωνήσει με δική της πρωτοβουλία. Τα social media είναι επίσης καλός δείκτης, αφού μπορείς να δεις τον τρόπο που ανταποκρίνεται στη δική σου προσέγγιση, αλλά και αν παίρνει πρωτοβουλία να σου στείλει πρώτη συχνά!



 

3. Γελάει αυθεντικά με τα αστεία σου




Ως γνωστόν, το χιούμορ είναι στα top 5 χαρακτηριστικά του ιδανικού άντρα για την πλειοψηφία των γυναικών. Αυτό συμβαίνει γιατί το χιούμορ επηρεάζει θετικά τα συναισθήματα μιας γυναίκας απέναντι στον άντρα. Αν λοιπόν, παρατηρήσεις ότι η γυναίκα που φλερτάρεις γελάει εύκολα και αυθεντικά με τα αστεία σου, είναι ένας πρώτος δείκτης του ενδιαφέροντός της.


Απόφυγε το λάθος του να επιδιώκεις να κάνεις ασταμάτητα αστεία και να λες ακατάπαυστα ανέκδοτα! Κάτι τέτοιο θα είχε το αντίθετο αποτέλεσμα και μάλλον θα πρόδιδε ότι νιώθεις άβολα ή προσπαθείς υπερβολικά. Για να διακρίνεις το ενδιαφέρον της, παρατήρησε αν το γέλιο της είναι ειλικρινές και όχι τυπικό, από ευγένεια!




4. Έντονη & συχνή οπτική επαφή




Προϋπόθεση για το συγκεκριμένο σημάδι προφανώς είναι να βρίσκεστε σε κάποιον χώρο και από κοντά. Όταν λοιπόν τη συναντήσεις, έχε τον νου σου στο πώς κινούνται τα μάτια της σε σχέση με σένα. Αν της μιλάς και κοιτάει δεξιά αριστερά, κάτα πάσα πιθανότητα δεν ενδιαφέρεται να συνεχίσει το φλερτ που ξεκίνησες.


Αντιθέτως, αν σε κοιτάζει στα μάτια όταν μιλάς ή, αν παρατήρησες ότι όποτε κοιτάς προς το μέρος της στον κοινό χώρο που βρίσκεστε τα βλέμματά σας συναντιούνται, μάλλον το φλερτ σου πιάνει τόπο! Μπορεί 1 ή 2 φορές να είναι τυχαίο. Όταν όμως συμβαίνει τακτικά, παύει να είναι τυχαίο γεγονός. Προσπαθεί να σου δείξει ότι την ενδιαφέρεις πολύ!


5. Προσπάθεια για κοπλιμέντα




Υπάρχει ο μύθος ότι μόνο οι γυναίκες είναι αποδέκτες κοπλιμέντων από τους άντρες. Ο μύθος αυτός έχει καταρριφθεί χρόνια τώρα στην πράξη και δικαίως! Οι άντρες μπορεί κατά τη διάρκεια του φλερτ να πουν πιο ευθέως σε μια γυναίκα ότι τη βρίσκουν όμορφη πχ. Οι γυναίκες, ωστόσο, φοβούνται ή ντρέπονται και έτσι το πάνε λίγο πλαγίως.


Αν προσέξεις ότι κάθε φορά που σε συναντάει σου εκδηλώνει κάποιο είδος θαυμασμού, μάλλον το φλερτ σου έχει ανταπόκριση. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα είναι ένα κοπλιμέντο σε σχέση με τα ρούχα σου. Οι γυναίκες είναι πιο εγκεφαλικές, με αποτέλεσμα να παρατηρούν και να σχολιάζουν όταν ο άντρας που τους αρέσει είπε ένα έξυπνο αστείο ή μίλησε για κάποια γνώση που έχει.


Συμπέρασμα: it takes two to tango! Οπότε, αν θέλεις να δεις αν αυτή που φλερτάρεις ενδιαφέρεται, έχει τις κεραίες σου ανοιχτές για να “πιάσεις” τα σήματα που σου στέλνει!


Πηγή: the-man.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top