0


Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να σου αρέσει μια γυναίκα μεγαλύτερη στην ηλικία. Συμβαίνει αρκετές φορές. Κι όλα αυτά γιατί μια μεγαλύτερη γυναίκα τραβάει τα βλέμματα. Το μοναδικό της στυλ αποτελεί σε πολλές περιπτώσεις και τον πόλο έλξης. Και όχι μόνο τραβάει τα βλέμματα αλλά προκαλεί και εντυπώσεις.


Δεν είναι όμως πάντα εύκολο να προσεγγίσεις μια γυναίκα μεγαλύτερη. Και για να συμβεί αυτό, υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις που θα σε βοηθήσουν για να την πλησιάσεις και τελικά να τα καταφέρεις.

 


Τα μυστικά της επιτυχίας

 


Ας δούμε παρακάτω ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας:


 


Καλό ντύσιμο

 




Αναμφισβήτητα το καλό ντύσιμο πάντα μετράει και συντελεί στην πρώτη θετική εντύπωση. Άλλωστε είναι γνωστό ότι οι ώριμες γυναίκες ξέρουν να ντύνονται αλλά και να το δείχνουν. Για να τα καταφέρεις,θα πρέπει μνα κάνεις κι εσύ το ίδιο. Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν; Θα πρέπει ν’ αποφεύγεις τα casual ρούχα και να ντύνεσαι με εντυπωσιακό τρόπο. Αυτό θα την τραβήξει και όχι ένα ντύσιμο σαν να είσαι έφηβος.


 

 Χρειάζεται αυτοπεποίθηση

 



Αυτί που επιζητούν οι γυναίκες,είναι να βάλουν δίπλα τους το σωστό αρσενικό. Και μάλιστα, το αρσενικό το οποίο θα έχει αυτοπεποίθηση. Όποιας ηλικίας και αν είναι. Τι είναι αυτό που χρειάζονται; Θέλουν, ο άνδρας που θα βάλουν δίπλα τους να έχει θάρρος, να είναι δυναμικός και φυσικά να έχει αυτοπεποίθηση. Αυτό που θέλουν οι γυναίκες, είναι να νιώθουν ότι ο άνδρας τους είναι δυνατός και πως μπορούν να νιώθουν ασφαλείς δίπλα του. και ότι μπορούν να βασιστούν πάνω του.





3. Χρειάζονται και τα κοπλιμέντα

 




Είναι πολύ σημαντικό να κάνεις κοπλιμέντα σε μια γυναίκα. Και ειδικά μια μεγαλύτερη γυναίκα αυτό θα το εκτιμήσει αναλόγως από μια μικρή. Φυσικά είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να είσαι προσεχτικός σ αυτό που θα πεις για να μην κάνεις αρνητική εντύπωση. Και φυσικά όλα να γίνουν με μέτρο.


4. Ν’ αποφεύγεις να φέρεσαι σαν να είσαι μεγαλύτερος

 


Το βασικό σου όπλο είναι η νεότητα. Μην προσπαθήσεις λοιπόν να το καταστρέψεις. Κι αυτό γιατί οι γυναίκες που έρχονται δίπλα σου,θέλουν από σένα να γευτούν ακριβώς αυτό. Τα νιάτα σου και μόνο. Γιατί αν ήθελαν να τους πληρώσεις τους λογαριασμούς ή να μιλήσετε μαζί για μπίζνες, δεν θα ερχόντουσαν μαζί σου αλλά θα πήγαιναν με έναν άνδρα της της ηλικίας τους.


 

5. Τα σωστά σημεία για ραντεβού

 




Κι έρχεται η στιγμή που θα πρέπει να κλείσεις ραντεβού σε ένα ιδιαίτερο σημείο για να μπορέσετε να βρεθείτε και να τα πείτε. Αυτό που έχει σημασία,είναι πως θα πρέπει να επιλέξεις ένα σημείο που θα κάνει εκείνη περισσότερο να ικανοποιηθεί και να ευχαριστηθεί την παρέα σου αλλά και το ειδυλλιακό σημείο. Άσε λοιπόν κατά μέρος τις πρόχειρες επιλογές και διάλεξε το σημείο εκείνο που θα κάνει τη διαφορά.


 


6. Άσε τα παιχνίδια

 

Η μεγάλη γυναίκα δεν χρειάζεται πολλά πολλά και πολλά παραμυθάκια και παιχνιδάκια. Ξέρει τι θέλει. Δεν είναι μικρό κοριτσάκι για να ψάχνεται. Οπότε έχεις απέναντί σου έναν άνθρωπο ήδη ψημένο από εμπειρίες κι αυτό που ζητάει είναι να περάσει καλά μαζί σου. Τήρησε τις υποσχέσεις σου μαζί της και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.


 


7. Δεν χρειάζεται να την πιέζεις

 


Καλό είναι να την αφήνεις να είναι ελεύθερη.Η πίεση δεν φέρνει καλά αποτελέσματα. Με λίγα λόγια μην την πνίγεις. Δεν χρειάζεται, δεν είναι ωφέλιμο.


Μην ξεχνάς άλλωστε ότι έχει τη δική της ζωή και τις δικές υποχρεώσεις και τρεχάματα. Μη τη παραζαλίζεις λοιπόν και μην απαιτείς να μιλάει μαζί σου όλη την ημέρα. Αν δεν το καταλάβεις αυτό,τότε κινδυνεύεις και να τη χάσεις γιατί πολύ απλά, η πίεση την τρομάζει και την ωθεί ακόμη και σε αναζήτηση άλλου ερωτικού συντρόφου που θα την κάνει να περνάει όμορφα και άνετα. Οπότε, λάβε τα μέτρα σου…!


Πηγή:mensday.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top