0

  



Τώρα που έχει ξεκινήσει ο “πυρετός” της “μαύρης Παρασκευής, θα σου δείξω τι να προσέξεις αλλά και τις ευκαιρίες που πρέπει να εντοπίσεις για να κάνεις συμφέρουσες αγορές. Οι εκπτώσεις της Black Friday είναι ένα γεγονός που πολλοί περιμένουν όλο τον χρόνο, ειδικά στο εξωτερικό.


Μπορείς να βρεις εκπτώσεις από ηλεκτρονικά είδη και είδη τεχνολογίας μέχρι ενδύματα και υποδήματα για όλη την οικογένεια. Το ιδανικό είναι να κάνεις έρευνα αγοράς προτού αγοράσεις με μερικά tips που θα παραθέσω ώστε να μην σε πιάσουν “κορόιδο” με τις αγορές που θα κάνεις.



 

Tips για να αγοράσεις τα σωστά προϊόντα στις εκπτώσεις της Black Friday!

 

Λίστα με τις αγορές που θέλεις να κάνεις




Αρχικά κάνεις μια λίστα με τις αγορές που έχεις να κάνεις αυτή την περίοδο για να δεις ποια προϊόντα θα παρακολουθείς τον μήνα Νοέμβριο όσον αφορά τις τιμές και τα χαρακτηριστικά τους.


Ηλεκτρονική έρευνα αγοράς




Πρέπει να κάνεις μια ηλεκτρονική έρευνα αγοράς σε site όπου συγκρίνουν τις εκάστοτε τιμές των προϊόντων για να δεις που είναι αυτά φθηνότερα αλλά να υπολογίσεις και το κόστος των μεταφορικών / αντικαταβολής για να αποφασίσεις τι σε συμφέρει περισσότερο.



Σύγκριση τιμών




Αφού συγκρίνεις τις τιμές, δες αν υπάρχουν και άλλα προϊόντα από το συγκεκριμένο site που να θέλεις να αγοράσεις, ώστε να μην πληρώνεις επιπλέον μεταφορικά αν αγοράσεις από αλλού ή άλλη μέρα.


Τάσεις που επικρατούν στις Black Friday προηγούμενων ετών




Το πρώτο πράγμα που οι αγοραστές ψάχνουν αυτήν την περίοδο και δη την ημέρα της Black Friday είναι τεχνολογικά είδη όπως κινητά.  Μπορείς να βρεις πτωτικές τιμές σε αυτή την κατηγορία εδώ!


Ακόμα οι αγοραστές κοιτάνε τηλεοράσεις, υπολογιστές και περιφερειακά τους. Μπορείς να τα βρεις εδώ!


Ένα δεύτερο είναι οι ηλεκτρικές συσκευές, τα ρούχα/παπούτσια και έπειτα αξεσουάρ, βιβλία και άλλα είδη. Βρες τα εδώ!


Αυτό που σε συμφέρει είναι να αφήνεις τις πιο ακριβές αγορές που θέλεις να κάνεις αυτήν την περίοδο, για τη συγκεκριμένη ημέρα/τριήμερο/εβδομάδα, καθώς όντως μπορεί να βρεις μικρά “διαμαντάκια” με μεγάλη έκπτωση.


Μπορείς να δεις εδώ 6 Tips που θα βοηθήσουν κάθε άνδρα να κάνει επιτυχημένες αγορές!


Αυτές οι συμβουλές θα σε βοηθήσουν να βγεις “νικητής” στις εκπτώσεις της Black Friday ώστε να ξοδέψεις λιγότερα από όσα υπολόγιζες αρχικά για αγορές που ήθελες να κάνεις.


Πηγή:the-man.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top