0


Το γυναικείο μυαλό




Το γυναικείο μυαλό και πως να το κατακτήσεις. 
Είναι ένα θέμα που ακόμη και οι ψυχολόγοι ίσως να μην μπορούν να το λύσουν και να σου δώσουν τη σωστή συμβουλή και κατεύθυνση για το πως θα το διαχειριστείς. Η αλήθεια είναι ότι το παιχνίδι του φλερτ το κατευθύνουν οι γυναίκες. Κι αυτές κάνουν ότι θέλουν τον άνδρα. Γι αυτό ανάλαβε τον έλεγχο της κατάστασης και γίνε εσύ ο ηγέτης της σχέσης.

 

 Τα όπλα της γυναίκας


Η γυναίκα έχει σήμερα το πάνω χέρι σε επίπεδο σχέσεων και φλερτ. Κι αυτό δεν γίνεται τυχαία. Έχει όλα τα όπλα με το μέρος της. Κι αυτά είναι πολλά. Ξεκινώντας από τις εταιρίες ομορφιάς, μέσω από τα προιόντα των οποίων η γυναίκα μπορεί σήμερα να γίνει ακόμη πιο όμορφη αν φροντίσει τον εαυτό της με σειρά καλλυντικών τα οποία υπάρχουν στο εμπόριο. Επίσης μπορεί να αναβαθμίσει κατά πολύ το επίπεδο της εμφάνισής της. Από το νέο λουκ στο χτένισμά της μέχρι και στην προσωπική της περιποίηση. Άλλο δυνατό όπλο στα χέρια της γυναίκας είναι και τα social media, μέσω των οποίων μπορεί να διευρύνει τον κύκλο των επαφών και των γνωριμιών της.

Γύρω της επίσης κυκλοφορεί ένας μεγάλος κύκλος πεινασμένων ανδρών οι οποίοι θέλουν να την πλησιάσουν και συνέχεια τη κολακεύουν. Αυτό της δίνει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και την κάνει να νιώθει πως ανεβαίνει και η αξία της. Αυτά και άλλα πολλά τρέχουν μέσα στο γυναικείο μυαλό.

Ποιος μπορεί ν’ αμφισβητήσει λοιπόν το γυναικείο μυαλό της που είναι πολύ πιο μπροστά από το ανδρικό και μπορεί να κάνει θέλει με έναν άνδρα, μέσω της επιρροής την οποία του ασκεί.

 

Τι πρέπει να κάνεις



Αφού λοιπόν γνωρίζεις ποια είναι η δυναμική της γυναίκας, έχεις και τη δυνατότητα να την αντιμετωπίσεις. Και δες παρακάτω τι πρέπει να κάνεις για να τα καταφέρεις. Αυτό που είναι ιδιαίτερα σημαντικό, είναι να παίζεις μαζί της με βάση τους δικούς της κανόνες. Να παίζεις δηλαδή μικρά ψυχολογικά παιχνίδια.

 

 

 

Οι δυο τακτικές


Υπάρχουν δυο τακτικές οι οποίες θα σε κάνουν να την τρελάνεις και να παίξεις πολύ δυνατά με το γυναικείο μυαλό της. Και να κάνεις παιχνίδια ψυχολογίας που θα την κάνουν να σε κοιτάξει πιο προσεχτικά. Πάρε λοιπόν ορισμένες γυναικείες συμπεριφορές σε διάφορα θέματα και κάνε το ίδιο. Κάνε κι εσύ ότι κάνει κι εκείνη. Παίξε παιχνίδι ψυχολογίας.

 

Δες παρακάτω τι μπορείς να κάνεις, όπως ακριβώς το κάνει και η γυναίκα.


 
Φρόντισε ν’ αργήσεις εσκεμμένα στο πρώτο ραντεβού και κάνε τη να σε περιμένει.

Μην απαντάς αμέσως στα τηλέφωνα και στα μηνύματα και άφησέ την να αγωνιά.

Μπορείς να την παίξεις, μια ζέστη, μια κρύο. Δείξε ότι ενδιαφέρεσαι και μετά κάνε πως απομακρύνεσαι. Αυτό  θα την απογειώσει γιατί η συμπεριφορά σου θα την κάνει ν’ απορεί και να ψάχνεται.

Έχεις μαζί της ραντεβού; Βρες έναν τρόπο για ν’ ακυρώσεις τη συνάντησή σας.

Ενώ βρίσκεστε σε τρυφερή στιγμή, διέκοψε και πάγωσέ την λέγοντάς της ότι θέλεις να γνωριστείτε καλύτερα.
 

 



 

Κάνε αντίθετα πράγματα από ότι οι άλλοι άνδρες


Ένας άλλος τρόπος για της κάψεις το μυαλό, είναι να της δείξεις μια συμπεριφορά εντελώς διαφορετική από αυτή που της έχουν δείξει οι άλλοι άνδρες. Τι μπορεί να περιλαμβάνει αυτή; Δες παρακάτω και θα καταλάβεις:

Οι πιο πολλοί άνδρες της κάνουν όλα τα χατίρια και ότι ζητήσει. Εσύ θα κάνεις το εντελώς αντίθετο. Δεν θα της προσφέρεις τίποτα. Απεναντίας θα δημιουργήσεις μια σχέση δούναι και λαβείν.

Δείξε απάθεια σε διάφορα θέματα που μπορεί να σου λέει για να σε δοκιμάσει. Όπως για παράδειγμα ότι μπορεί αύριο να βγει με κάποιον φίλο της. Εσύ θα δείξεις πλήρη αδιαφορία.

Όταν μια γυναίκα τη διεκδικούν πολλοί άνδρες, εσύ δείξε αδιαφορία. Ακόμη κι αν καίγεσαι για εκείνη. Είναι αποδεδειγμένο ότι οι γυναίκες τρελαίνονται και τρέχουν σ’ αυτόν που αδιαφορεί για εκείνες. Μ’ αυτό τον τρόπο έχεις και περισσότερες πιθανότητες να την ρίξεις.

Όταν έρθει η στιγμή να τη φιλήσεις, δεν θα κολλήσεις επάνω της αλλά θα την φιλήσεις και θ’ απομακρυνθείς.

Ο τρόπος που θα πλησιάσεις μια άγνωστη γυναίκα για να τη γνωρίσεις, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο. Δεν θα της λες χαζές κουβέντες, ούτε θα τρέμεις μπροστά της. Απεναντίας. Θα την κοιτάξεις μέσα στα μάτια και θα της πεις στα ίσια ότι θέλεις να τη γνωρίσεις. Αυτό μετράει περισσότερο από το να κάνεις χαζά πράγματα που θα σε ρίξουν στα μάτια της.

Ένα άλλο πράγμα που δεν θα κάνεις, είναι να τη γνωρίσεις και αμέσως να της ζητήσεις το τηλέφωνό της. Όχι δεν θα της το ζητήσεις αλλά θα την πάρεις την ίδια στιγμή για να κάνεις ραντεβού μαζί της, εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Το τελικό συμπέρασμα είναι να κάνεις τα αντίθετα πράγματα από αυτά που θα έκανε ο οποιοσδήποτε άνδρας στη θέση σου. 

Πηγή:mensday.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top