0

Πως επιλέγουν τον ερωτικό σύντροφό τους οι γυναίκες. Τι θέλουν οι γυναίκες από τη σχέση και τον ερωτικό τους σύντροφο. Μάθε τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Πως επιλέγουν τον ερωτικό σύντροφό τους
 

Τι ψάχνετε σε έναν σύντροφο; Φαίνεται εύκολη ερώτηση, αλλά αν μας την κάνει κάποιος θα δυσκολευτούμε να απαντήσουμε. Και είναι ακόμη πιο δύσκολο να το ξέρουμε, όταν η ερώτηση αφορά γυναίκες. Άραγε τι θέλουν από τη σχέση τους; Μία πρόσφατη έρευνα μας έδωσε τις απαντήσεις. Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε τι θέλει από τη ζωή σας!




 
Ο ερωτικός σύντροφος
 



Σε γενικές γραμμές, οι αρετές που αναζητά μία γυναίκα στον ερωτικό της σύντροφο δεν διαφέρουν και πολύ από εκείνες που θα ήθελε να έχει κι ένας απλός φίλος. Δεν είναι περίεργο αυτό. Κάθε καλή σχέση βασίζεται σε κάποιες βασικές, γήινες αρετές.



Σε ό,τι αφορά τους ερωτικούς τους συντρόφους, οι γυναίκες δεν θέλουν κάποιον που να αγωνίζεται να αποδείξει πόσο δυνατός και αρρενωπός είναι. Θέλουν άντρες που είναι πρόθυμοι να τις συναντήσουν και να τις μεταχειριστούν δίκαια, σαν ίσες τους –και να είναι ικανοί να διατηρούν αναμμένη τη φλόγα του πάθους. Πρόκειται για αυτό που λέμε «χημεία».

Εκτός από τη χημεία όμως, θέλουν και κάποια άλλα χαρακτηριστικά, που μπορούμε να τα «χωρίσουμε» σε τρεις κατηγορίες. Σεβασμός και ακεραιότητα, υπευθυνότητα και ευαισθησία ως προς τη σχέση και ικανοποιητική οικειότητα. Ας τα πάρουμε ένα ένα.


 

Σεβασμός και ακεραιότητα
Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι μία κατάσταση «όλα ή τίποτα». Αν κάποιος χάσει το σεβασμό για το σύντροφό του, το στοίχημα έχει χαθεί. Ακόμη κι αν είμαστε θυμωμένοι ή απογοητευμένοι, ο σεβασμός θα πρέπει να διατηρείται.

Από την άλλη, η ανοιχτή επικοινωνία σε τακτική βάση είναι ουσιώδης. Μία υγιής σχέση ανθεί όταν η επικοινωνία είναι σαφής και ειλικρινής. Αυτό μας οδηγεί σε ένα άλλο χαρακτηριστικό που θέλουν οι γυναίκες. Στην ειλικρίνεια. Μην της δώσεις αφορμή να αμφιβάλλει για σένα. Αυτό θα οδηγήσει σε κλονισμό της εμπιστοσύνης. Αν κλονιστεί η εμπιστοσύνη, κλονίζεται και η σχέση.


Υπευθυνότητα και ευαισθησία




Να είσαι υπεύθυνος για τις πράξεις σου και τη συμπεριφορά σου. Οι μακροχρόνιες υγιείς σχέσεις απαιτούν υψηλό επίπεδο ωριμότητας. Χωρίς αυτήν, οι διαφωνίες θα φθείρουν τη σχέση, καθώς θα οδηγήσουν το ζευγάρι στο «παιχνίδι της αλληλοκατηγορίας».

Επιπλέον να θυμάσαι ότι οι γυναίκες έχουν ανάγκη να τους δείχνεις ευγένεια, υπομονή και κατανόηση. Πρέπει να της δείχνεις ότι υπολογίζεις τα αισθήματά της και τις ανάγκες της.

Οικειότητα
 





Η οικειότητα επιτυγχάνεται όταν είστε πρώτα φίλοι και μετά ζευγάρι. Αυτό είναι βασικό, γιατί συνήθως με τους φίλους μας είμαστε πιο υπομονετικοί και ανεκτικοί από ό,τι με τον σύντροφό μας.



Επιπλέον καλό είναι να είσαι υποστηρικτικός στα σχέδιά της και στα όνειρά της. Είτε θέλει συναισθηματική είτε πρακτική υποστήριξη, να είσαι δίπλα της. Δεν είναι απαραίτητο να εμφανιστείς με την ιδανική λύση ή να κάνεις κάποιο κατόρθωμα. Πολλές φορές της αρκεί μόνο να την ακούσεις.

Πηγή:mensday.gr



Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top