0

Οι δύο διάσημοι αθλητές, αν και είχαν γνωρίσει τον αποκλεισμό ο καθένας στο άθλημά του, διέμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο με το χολιγουντιανό ζευγάρι και ακολούθησαν ανάλογο τελετουργικό – Έλαμψαν δια της απουσίας τους οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο ένας είναι διεθνής Γερμανός ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρόσφατα αποκλείστηκε στον ημιτελικό του Euro 2016, από τη Γαλλία. Το έτερον ήμισυ είναι κουκλάρα, διάσημη τενίστρια και πρόσφατα αποκλείστηκε από την παγκόσμια διοργάνωση στην οποία συμμετείχε. Ο Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ και η Άνα Ιβάνοβιτς ενώθηκαν σε σώμα ένα σε μία λαμπρή τελετή στη Βενετία, ακολουθώντας, κατά πολλούς, τη... μόδα των σελέμπριτις που καθιέρωσε το ζεύγος Κλούνεϊ.

Ο γάμος των δύο διάσημων αθλητών διανθίστηκε από το εκπληκτικό περιβάλλον της ιταλικής πόλης, ενώ το... ταξίδι του μέλιτος ξεκίνησε με βόλτα στα κανάλια. Ο καιρός ήταν υπέροχος και το ζεύγος απόλαυσε την όλη διαδικασία, ενώ η νύφη ήταν πραγματικά μία κούκλα.




Το ζεύγος διέμεινε στο Aman Hotel, στο ίδιο που είχε προτιμήσει η Αμάλ Αλαμουντίν και ο Τζορτζ Κλούνεϊ, το 2014. Κουμπάροι ήταν ο μάνατζερ της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες και ο συμπαίκτης του Μπαστιάν στην εθνική Γερμανίας και μέχρι πέρυσι το καλοκαίρι στην Μπάγερν, Τόμας Μίλερ. Αυτό που σχολιάστηκε εκτενέστατα, ήταν η απουσία των παικτών της νυν ομάδας του Γερμανού άσου, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς δεν έδωσε το «παρών» ούτε ένας, με τη δικαιολογία ότι είχε ξεκινήσει η περίοδος προετοιμασίας.









Πηγή:protothema.gr


Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top