0

Είναι η βασίλισσα του μπικίνι. Η 25χρονη Natasha Oakley όπου σταθεί και όπου βρεθεί ανεβάζει φωτογραφίες της στα social media φορώντας τι άλλο; τα αγαπημένα της μπικίνι. Η Natasha έχει ένα αξιοζήλευτο κορμί και η δουλειά της είναι να σχεδιάσει τα μαγιό, να τα διαφημίζει και να τα πουλάει.

Αυτή τη φορά αναστάτωσε το Instagram και τους χιλιάδες followers της από τις φωτογραφίες που ανέβασε. «Η διάθεσή μου εξαρτάται από τον καιρό», έγραψε η Natasha που αυτές τις μέρες απολαμβάνει τις διακοπές της στο Monterosso.

Η Αυστραλέζα καλλονή αυτό τον καιρό δηλώνει φουλ ερωτευμένη στο πλευρό του Gilles. Πριν λίγο καιρό έκλεισαν ένα χρόνο μαζί και όπως λέει η ίδια το ρομάνζτο συνεχίζεται.






























Εκανε το σώμα της κερδοφόρα επιχείρηση
Η Natasha είναι η ιδιοκτήτρια μιας μάρκας μαγιό που λέγεται «A bikini a day». Τα μαγιό πουλάνε σαν τρελά και το tumblr στο οποίο ανεβάζει καθημερινά τις φωτογραφίες έχει πολύ μεγάλη απήχηση.

Μπικίνι, μπλουζάκια ακόμα και ημερολόγια έχει φτιάξει η Natasha. Αποδεικνύοντας ότι ένα πολύ ωραίο σώμα μπορεί κάλλιστα να οικοδομήσει γύρω του μία πολύ έξυπνη επιχείρηση.
















Πηγή:freddonews.gr







Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top