0


  
Για όλα φταίνε τα ... νομίσματα. Όχι όμως τα κέρματα ή τα χάρτινα τραπεζογραμμάτια. Εδώ μιλάμε για ανθρώπινες σχέσεις και η Επιστήμη της στατιστικής απέδειξε πως κύρια αιτία χωρισμών στα νέα κυρίως ζευγάρια είναι ο τρόπος που καθένας κάτι ... νομίζει για τον άλλο, χωρίς να επιχειρεί να το συζητήσει. Έτσι συχνότατα οι παρεξηγήσεις και οι λάθος εντυπώσεις μετατρέπονται σε καρκίνωμα της σχέσης, που στο τέλος καταφέρνει να την νικήσει και να την καταστρέψει.



7 στα 10 νέα ζευγάρια έδειξε έρευνα που έγινε στο Μέριλαντ ότι χωρίζουν κυρίως επειδή προηγήθηκε μία παρεξήγηση μεταξύ τους και δεν δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις. Σταδιακά η σχέση τους άρχισε να αρρωσταίνει και κάθε μέλος της ερμήνευε σωστά ή λανθασμένα τις κινήσεις και τις προθέσεις του άλλου, νομίζοντας διαρκώς πως το χάσμα μεγαλώνει. Μέχρι που ανασφάλειες και παρεξηγήσεις γιγαντώθηκαν τόσο που έγιναν μεγαλύτερες από την ίδια την αξία και το περιεχόμενο της σχέσης.


Γι' αυτό οι ειδικοί συνιστούν: συχνό διάλογο και περισσότερη επικοινωνία, αν θέλετε να κρατήσετε το ταίρι σας κοντά σας.

Πήγη:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top