0



Η Χριστίνα Παππά και ο Νίκος Αναδιώτης, οι οποίοι πριν από δέκα χρόνια ήταν ζευγάρι, φωτογραφήθηκαν μαζί για το περιοδικό «ΟΚ!» και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησαν στον Γιάννη Πουλόπουλο, μεταξύ άλλων, μίλησαν για την πρώην σχέση τους, αλλά και τη φιλιά που τους ενώνει πλέον.



Διαβάστε τι δήλωσε το πρώην ζευγάρι:

Χριστίνα: «Με τον Νίκο είµαστε φίλοι. Όταν µία σχέση έχει κάνει τον κύκλο της και δεν τρέφεις άσχηµα αισθήµατα για τον άνθρωπο που πέρασε από τη ζωή σου, δεν καταλαβαίνω γιατί να µην έχετε καλές σχέσεις. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιάννη Παπαποστόλου, που συµµετέχω στο βιντεοκλίπ του. Όλοι οι άντρες µε τους οποίους είχα σχέση, µε κάποιον τρόπο, υπάρχουν στη ζωή µου. Με τον Νίκο, τώρα που συνεργαζόµαστε, κάνουµε και παρέα, έχω γνωρίσει και τη γυναίκα του, τη Βασιλική (σ.σ. Σταµατοπούλου) που είναι ένα γλυκύτατο κορίτσι, και περνάµε πολύ ωραία όλοι µαζί. Όταν κλείνει ένα κεφάλαιο στη ζωή µου, κλείνει. Το αφήνω πίσω µου και προχωράω µπροστά».

Νίκος: «Το ίδιο ισχύει και για µένα. ∆εν µου αρέσει να αφήνω κατάλοιπα, όχι µόνο στις σχέσεις µου, αλλά γενικότερα στη ζωή µου. Ούτε η Βασιλική είχε κανένα πρόβληµα».

Τι είναι, όμως, πια ο ένας για τον άλλον;

Χριστίνα: «Ο Νίκος είναι ένας πολύ καλός μου φίλος, με τον οποίο μπορώ να συζητήσω τα πάντα. Είναι ένα αξιόλογο παιδί, με σωστές αρχές που έχει πάρα από την οικογένεια του, και ήξερα ότι θα πάει μπροστά. Αν τον ρωτήσεις, θα στο επιβεβαιώσει και ο ίδιος ότι είχα διακρίνει το υποκριτικό του ταλέντο, όταν ήμασταν μαζί και του είχα πει ότι πρέπει να γίνει ηθοποιός. Ο Νίκος, παρόλο που είναι πολύ όμορφος, είναι σεμνός. Δεν πήραν ποτέ τα μυαλά του αέρα. Έχει πολύ καλό χαρακτήρα κι αυτό πιστεύω ότι θα τον βοηθήσει να κάνει ακόμη πιο σημαντικά πράγματα και να φτάσει πιο ψηλά. Δυστυχώς στην Ελλάδα συνηθίζουν όταν βλέπουν κάποιον όμορφο να βγάζουν το συμπέρασμα ότι δεν έχει ταλέντο. Πόσες φορές έχουμε ακούσει να λένε; "Έλα, μωρέ, αυτόν τον πήραν για να δείχνει κοιλιακούς". Δεν είναι έτσι. Και στο εξωτερικό, οι ηθοποιοί που ξεχωρίζουν συνήθως έχουν όλο το πακέτο».

Νίκος: «Μπορεί να είχαμε χαθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά τώρα που ξαναβρεθήκαμε αισθάνομαι -ότι μπορώ να κουβεντιάσω μαζί της τα πάντα, όπως κάνεις με έναν φίλο που έχεις χρόνια να δεις, αλλά τον ξέρεις καλά. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ. Αν δεν συνέβαινε αυτά, θα είχα ζητήσει να αποχωρήσω από την παράσταση. θυμάμαι πάντα πόσο με ενθάρρυνε να ασχοληθώ με το θέατρο και την τηλεόραση, αλλά το έκανα πέντε χρόνια αφότου χωρίσαμε γιατί δεν ήθελα να σκεφτεί κανείς ότι χρησιμοποίησα μία προσωπική σχέση για να μπω σε έναν χώρο όπου η Χριστίνα προϋπήρχε».

Πηγή:protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top