0

Σίγουρα δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει ένας γάμος. Εκτός από το χρέος ύψους 32.000 ευρώ, το σοκ από ένα τρακάρισμα, το οποίο καταστρέφει ολοκληρωτικά ένα αυτοκίνητο την πιο ευτυχισμένη μέρα ενός ζευγαριού, ίσως αποτελεί και οιωνό για το μέλλον.

Ο 25χρονος Ουσμάν Αλί, ο οποίος εργάζεται σε κατάστημα ελαστικών στην Αγγλία αποφάσισε να νοικιάσει μια Ferrari 458 Spider αξίας 280.000 ευρώ για την ημέρα του γάμου του. Την επομένη, είχε στηθεί ένα μικρό πάρτι στο σπίτι ενός εκ των φίλων του και το ζεύγος αποφάσισε να πάει με το νοικιασμένο αυτοκίνητο αφού θα το επέστρεφε την επόμενη μέρα.




Ωστόσο φτάνοντας στο σπίτι, ο Αλί μπερδεύτηκε και αντί να πατήσει φρένο, πάτησε γκάζι με αποτέλεσμα, η Ferrari, η οποία χρειάζεται μόλις 3,8 δευτερόλεπτα για να καλύψει τα 100 χλμ ταχύτητας, να προσκρούσει πάνω στον τοίχο και να υποστεί τεράστιες ζημιές.




Τόσο ο Αλί όσο και η σύζυγός του Σακίνα Παρβέν, καλούνται τώρα να πληρώσουν το ποσό των 32.000 ευρώ για την επισκευή του νοικιασμένου αυτοκινήτου ενώ το σημαντικό όπως τόνισαν και οι εκπρόσωποι της εταιρείας ενοικίασης, είναι πως δεν τραυματίστηκε κανείς.



Πηγή: iefimerida.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top