0

Πλέον απέχει ένα 90λεπτο από το να γίνει πραγματικότητα. Το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό θαύμα όλων των εποχών. Η Λέστερ κρατάει την κούπα της πρωταθλήτριας Αγγλίας με το ένα χέρι και για να βάλει σφιχτά και το δεύτερο χρειάζεται ένα ακόμη καλό 90λεπτο στο επόμενο παιχνίδι της Πρέμιερ Λιγκ.

Η ισοπαλία της Τότεναμ εντός έδρας απέναντι στην Γουέστ Μπρόμιτς, αύξησε τη διαφορά της ομάδας του Κλάουντιο Ρανιέρι στους 7 βαθμούς ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Τι θέλει λοιπόν η Λέστερ για να κλειδώσει τον τίτλο; Είναι απλό. Ίδιο αποτέλεσμα κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αυτό που θα φέρει η Τότεναμ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στην Τσέλσι. Αν συμβεί αυτό το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, τότε η Λέστερ θα κατακτήσει το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας της και θα ολοκληρώσει την μεγαλύτερη έκπληξη όλων των εποχών.

Θα αποδείξει περίτρανα πως τα μπάτζετ και τα υψηλά συμβόλαια δεν «αγοράζουν» τίτλους, πως η μεθοδική δουλειά, η θέληση και η προσήλωση είναι πάντα πιο ισχυρά στοιχεία αρκεί να μπορείς να τα εκμεταλλευτείς και αναμφίβολα θα στείλει ένα μήνυμα σε όλους τους «μικρούς» παγκοσμίως πως το ποδόσφαιρο παραμένει ο βασιλιάς των σπορ, δημιουργώντας μικρές ιστορίες, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν το μέλλον ενός συλλόγου.

Μέχρι το επόμενο 90λεπτο λοιπόν, ο Ρανιέρι και οι παίκτες του μπορούν να απολαμβάνουν το +7 από τη 2η θέση και να ελπίζουν πως στην πιο κρίσιμη στιγμή θα στεφθούν πρωταθλητές Αγγλίας, μέσα στο «Θέατρο των Ονείρων». Με τη δική τους μοναδική παράσταση.





Πηγή:  iefimerida.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top