0


  
Μήπως ζηλεύεις τα αστραφτερά χαμόγελα των σταρς αλλά είσαι από τους τύπους που ... τρέμουν τον οδοντίατρο; Ησύχασε. Υπάρχουν αρκετοί φυσικοί τρόποι για να αποκτήσεις και εσύ ολόλευκα δόντια, αν και φυσικά οι ειδικοί έχουν πάντα τον πρώτο λόγο. Αν όμως για κάποιους λόγους θέλεις να ξεκινήσεις με την φυσική μέθοδο, σταχυολογήσαμε μερικές συμβουλές που μπορούν να λευκάνουν τα δόντια σου εύκολα και σχετικά σύντομα.

Συνηθέστερη και πρόσφορη λύση είναι το βούρτσισμα με μαγειρική σόδα. Απλώνετε ελάχιστη στην οδοντόβουρτσα και προσθέτετε λίγο λεμόνι για να αφρίσει. Βουρτσίζετε απαλά και το αποτέλεσμα είναι ορατό. Προσοχή όμως. Μην το παρακάνετε. Μία φορά στις 10 μέρες αρκεί για να μην χαλάσετε το σμάλτο των δοντιών.

Ένα καλό στοματικό διάλυμα, μπορεί επίσης να φανεί χρήσιμο. Ιδίως αν το χρησιμοποιείτε αμέσως μετά το φαγητό και πριν οι τροφές κάνουν ... ζημιά στο χρώμα των δοντιών σας. Τέλος, για την καλή υγεία των δοντιών φροντίστε να τρώτε μήλα που χαρίζουν λάμψη και δύναμη στην οδοντοστοιχία σας.

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top