0

Όσο οι φήμες χωρισμού για το ζευγάρι Αποστολάκης-Πλάκα οργιάζουν τόσο ο Κώστας Αποστολάκης απαντάει διαψεύδοντας τες σθεναρά.

Πριν από 5 μήνες ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να απαντήσει στις φήμες περί απιστίας της Πηνελόπης Πλάκα, δηλώνοντας πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και επιβεβαιώνοντας το θετικό κλίμα στην σχέση τους. Ο Κώστας Αποστολάκης φωτογραφήθηκε για το περιοδικό YOU παραχωρώντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση του με την νεαρή ηθοποιό Πηνελόπη Πλάκα, αναφέρθηκε στη διαφορά ηλικίας καθώς και στο πιθανό σενάριο του γάμου.

Η σχέση τους μετράει 2 χρόνια και παρόλα τα πυρά που έχει δεχτεί κατά καιρούς δείχνει να μην επηρεάζεται. Καταβάλλουν καθημερινά προσπάθειες να διατηρούν την σπίθα του έρωτα τους που μένει άσβηστη – όπως γίνεται αντιληπτό κάθε φορά που ο φωτογραφικός φακός τους συναντάει.

Με την Πηνελόπη Πλάκα χωρίσατε;
Δεν έχουμε χωρίσει. Είμαστε μια χαρά και περνάμε πολύ καλά!

Η διαφορά ηλικίας σε απασχόλησε ποτέ;
Ποτέ. Καταρχάς νιώθω μικρότερος από την Πηνελόπη. Είμαι τόσο ονειροπόλος που το μυαλουδάκι μου δεν έχει πάει ούτε… Λύκειο!

Σκέφτεσαι ξανά το γάμο;
Αν είχα ένα εκατομμύριο ευρώ μπορεί και να το ξανάκανα!

Δηλαδή θεωρείς ότι είναι θέμα χρημάτων;
Όσες γυναίκες λένε ότι δεν τις αφορά το οικονομικό, λένε ψέματα. Και θα σου πω και κάτι άλλο… Οι πλούσιοι γάμοι κρατάνε περισσότερο, γιατί οι άντρες εξαγοράζουν την ελευθερία τους!


Πηγή:peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top