0

Η Νικολέττα Ράλλη είναι ευτυχισμένη και δεν το κρύβει! Όπως όλα δείχνουν, έχει βρει το άλλο της μισό στο πρόσωπο του επιχειρηματία, Ιάσονα Μιχόπουλου. Όσοι τους γνωρίζουν μιλάνε για ένα απόλυτα ταιριαστό ζευγάρι, το οποίο έχει μία ιδανική σχέση.

Τις ημέρες των γιορτών αποφάσισαν να κάνουν μαζί αγορές για τα αγαπημένα τους πρόσωπα και ο φωτογραφικός φακός της Realnews τους εντόπισε σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Οι δυο τους γελούσαν συνεχώς, ενώ δεν έλειψαν και τα τρυφερά ενσταντανέ.

Αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις όμως ήταν το μονόπετρο στο αριστερό χέρι της όμορφης παρουσιάστριας. Το δαχτυλίδι μπορεί να είναι δώρο του αγαπημένου της, όμως σύμφωνα με πληροφορίες δεν συνοδεύτηκε -ακόμη τουλάχιστον- από πρόταση γάμου.

Οι δυο τους μπορεί να μην κάνουν ακόμη σχέδια γάμου αλλά αισθάνονται ήδη σαν οικογένεια! Μάλιστα ο ένας έχει γνωρίσει τους γονείς του άλλου, με τη Νικολέττα Ράλλη να έχει γνωρίσει τον πατέρα του αγαπημένου της το καλοκαίρι στη Μύκονο. Εκεί ο αγαπημένος της μαζί με τον αδερφό του, Φίλιππο Μιχόπουλο δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Δείτε τις τρυφερές φωτογραφίες από την τελευταία τους έξοδο.
















Πηγή:peoplegreece.com


Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top