0

Η 22χρονη, η οποία έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως πάσχει από δυσλεξία και ότι είχε πέσει θύμα bullying στο σχολείο, υποστηρίζει πως το μεγάλο της στήθος την ενοχλεί πολύ

Της αρέσει να προκαλεί και δεν το κρύβει, ενώ κάθε φορά που βρίσκει την ευκαιρία, η Charlotte McKinney δείχνει στους θαυμαστές της τις χυμώδεις καμπύλες που την έκαναν διάσημη.

Η 22χρονη «νέα Kate Upton» από τη Φλόριντα των ΗΠΑ φόρεσε ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα και βγήκε για να διασκεδάσει στο Λας Βέγκας, «θαμπώνοντας» όσους βρέθηκαν στο δρόμο της με το πληθωρικό της μπούστο.

Η McKinney έγινε γνωστή τα τελευταία δυο χρόνια από την προσωπική της σελίδα στο Instagram, όπου καθημερινά φρόντιζε να διαφημίζει τα σωματικά της προσόντα με τις ανάλογες φωτογραφίες φυσικά. 

Ήδη έχει φωτογραφηθεί για τη γνωστή εταιρεία Guess αλλά και για άλλες λιγότερο γνωστές εταιρείες, ενώ παράλληλα ποζάρει για όλα τα γνωστά αντρικά περιοδικά, τα οποία κάνουν ουρές για να τη φιλοξενήσουν στις σελίδες τους.

Πάντως, η 22χρονη, η οποία έχει αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της πως πάσχει από δυσλεξία και ότι είχε πέσει θύμα bullying στο σχολείο, υποστηρίζει πως το μεγάλο της στήθος την ενοχλεί πολύ!

Η 22χρονη με σέξι φόρεμα στο Λας Βέγκας



Η καλλονή από τις ΗΠΑ έκανε τας φλας να πάρουν «φωτιά» 



Ποζάροντας με νάζι στον φακό



Η McKinney έγινε γνωστή από τη διαφήμιση για την αλυσίδα fast-food  Carl's Jr.


Η Charlotte μιλά για τον εαυτό της στο GQ





Πηγή:protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top