0

Έχεις αποφασίσει πολλές φορές να κόψεις το τσιγάρο, αλλά πάντα κάτι γίνεται και συνεχίζεις. Το πόσο αρνητικά επηρεάζει την υγεία σου και την εξωτερική σου εμφάνιση το ξέρεις ήδη, όμως το τσιγάρο διπλασιάζει τον κίνδυνο για σοβαρού βαθμού στυτική δυσλειτουργία!

Τα δύο από τα συχνότερα προβλήματα που προκαλεί το κάπνισμα είναι η διαταραχή στύσης και η πρόωρη εκσπερμάτιση. Όσο πιο πολύ καπνίζεις, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να αντιμετωπίσεις σεξουαλικά προβλήματα.Ο καπνός δημιουργεί στένωση  και σκλήρυνση των αρτηριών του πέους και εμποδίζει την ροή αίματος του. Η νικοτίνη επηρεάζει άμεσα την στυτική λειτουργία μειώνοντας την παροχή αίματος και επομένως την στυτική ικανότητα.

Έρευνες σε όλο τον κόσμο μεταξύ καπνιστών, έχουν αποδείξει ότι όσοι από αυτούς σταμάτησαν το κάπνισμα είχαν καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις!

Είναι μέρος της καθημερινής σου ζωής και από τις γυναίκες μπορεί να θεωρηθεί και sexy αυτή η κακή σου συνήθεια, αλλά όχι για πολύ. Ταυτίζεται με μια κίνηση μετά το σεξ, αλλά λανθασμένα. Μπορείς όμως να το αλλάξεις είτε με σταδιακή μείωση του καπνίσματος είτε και με οριστική διακοπή του.



Στην προσπάθεια σου αυτή μπορεί να επιλέξεις το ηλεκτρονικό τσιγάρο που παρόλο που απελευθερώνει άμεσα νικοτίνη στον οργανισμό σου δεν έχει αποδειχθεί ακόμα επιστημονικά ότι επηρεάζει την στυτική ικανότητα. Είναι ένα θετικό βήμα προς την οριστική του διακοπή. Θα έχεις περισσότερη και πιο ανεβασμένη διάθεση και λίμπιντο.

Αν επιπλέον διατηρείς μια ισορροπημένη διατροφή, ασκείσαι και δεν καταναλώνεις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, θα έχεις μια υγιή σεξουαλική ζωή.

Το κάπνισμα σχετίζεται με πολλά προβλήματα υγείας, όπως καρκίνος και καρδιακές παθήσεις. Μπορεί να σε οδηγήσει στην πρόωρη γήρανση, οπότε έχεις πολλά κίνητρα για το σταματήσεις. Αν θες να βελτιώσεις και τις σεξουαλικές επιδόσεις και να αποφύγεις στυτικά προβλήματα, ξεκίνα την προσπάθεια σου τώρα!

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top