0

1)Επειδή θέλουν να δουν άμεση διαφορά σε λίγο χρονικό διάστημα βάζουν πολλά περισσότερα κιλά από όσα μπορούν να σηκώσουν! Με αποτέλεσμα να πιάνονται να παθαίνουν θλάσεις και πολλές φορές να καίνε τους μύες τους!

2)Επιμένουν στην πλάτη και στα μπράτσα άντε και στην κοιλιά. Έτσι ξεχνούν να γυμνάσουν τα πόδια τους! Το γεγονός αυτό δεν είναι καθόλου ξένο αντιθέτως είναι πολύ διαδεδομένο, αφού παρατηρείται το φαινόμενο των μπρατσαράδων με αγύμναστα δυσανάλογα με το υπόλοιπο κορμί τους πόδια!

3)Πέφτουν αμέσως στα σκληρά και δεν ξεκινάνε από τα απλά! Με το που πάνε γυμναστήριο πλακώνονται στις πολλές ασκήσεις και επαναλήψεις με αποτέλεσμα να καταπονούν το κορμί τους και όχι να το γυμνάζουν. Στην αρχή θα ήταν καλό να ξεκινήσουν με αερόβια άσκηση για ενδυνάμωση και μετά να μπουν στα σκληρά βάρη για γράμμωση.

4)Έχουν το σύνδρομο της υπερπροπόνησης !Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Θεωρούν πως η καθημερινή γυμναστική τους κάνει καλό αλλά είναι λάθος. Το κορμί έχει ανάγκη να χαλαρώνει και λίγο από το γυμναστήριο για αυτό καλό η γυμναστική να γίνεται 3 φορές την εβδομάδα και όχι καθημερινά.

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top