0



Ένα «καυτό» ειδύλλιο φαίνεται πως έχει γεννηθεί ανάμεσα στη Βίκυ Κάβουρα και τον Ηλία Βρεττό.

Σύμφωνα με το «Real Life», οι δυο τους γνωρίστηκαν λίγο πριν από τις γιορτές, λίγους μήνες αφότου χώρισαν από τον Νίκο Οικονομόπουλο και τη Φελίσια Λαπάτη, αντίστοιχα.

Όπως ανέφεραν στην εφημερίδα πρόσωπα από το περιβάλλον της ηθοποιού, ο Ηλίας και η Βίκυ κανονίζουν κρυφά ραντεβού, αργά το βράδυ, σε μέρη που γνωρίζουν ότι δεν θα έρθουν τετ α τετ με φωτογράφους και κάμερες. Μεταξύ άλλων, πηγαίνουν σε μεταμεσονύκτιες κινηματογραφικές προβολές, όπου φτάνουν χωριστά για να μην δίνουν στόχο, ενώ δεν παραλείπουν να φάνε μαζί, σε εστιατόριο των νοτίων προαστίων όπου γνωρίζουν πως θα περάσουν απαρατήρητοι.




Αν και ο ένας δεν έχει πάει ακόμα στο σπίτι του άλλου, καθώς καραδοκούν οι παπαράτσι, η ηθοποιός έχει βρεθεί αρκετές φορές στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο τραγουδιστής. Ωστόσο, η Βίκυ, συνοδευόμενη από φίλες της, φροντίζει να μην δώσει στόχο, ενώ ο Ηλίας έριχνε κλεφτές ματιές προς το μέρος της.

Προς το παρόν, η σχέση του τραγουδιστή και της ηθοποιού είναι στο επίπεδο του φλερτ, όμως, όπως λένε πρόσωπα από το περιβάλλον τους, αν συνεχιστεί η καλή «χημεία» μεταξύ τους, δεν αποκλείεται να γίνουν σύντομα το νέο ζευγάρι στην ελληνική showbiz!

Πηγή:newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top