0


Ο Λάμπης Λιβιεράτος έχει αφήσει για τα καλά πίσω το παρελθόν του και έχει βρει τον έρωτα στα μάτια της όμορφης Βιολέτας Ταγκάλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού YOU, η όμορφη μελαχρινή γυναίκα τον συνόδευσε πριν λίγες μέρες στο Vox και δεν έφυγε λεπτό από δίπλα του, είναι εκτός από συνεργάτιδα του και νέα σύντροφός. Οι δυο τους ήρθαν πολύ κοντά και το ειδύλλιο δεν άργησε να ξεκινήσει.

Όπως θα δείτε στη συνέχεια, υπήρχε ιδιαίτερη οικειότητα και ο φακός κατέγραψε πολλά τρυφερά τετ-α-τετ μεταξύ τους, με εκείνον να αδιαφορεί παντελώς τόσο για τα αδιάκριτα βλέμματα όσο και για τους παπαράτσι που τους απαθανάτιζαν διαρκώς. «Η Βιολέτα ήταν πολύ τρυφερή και στοργική μαζί του. Τον αγκάλιαζε και τον φιλούσε σχεδόν όση ώρα παρέμειναν στο κέντρο», αναφέρει στο περιοδικό ΟΚ, άνθρωπος που τους συνάντησε εκεί.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, δεν έχει μιλήσει ακόμη για τη νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του. Προτιμά να διατηρήσει χαμηλούς τόνους, καθώς αυτή την περίοδο βρίσκεται σε ιδιαίτερα δημιουργική επαγγελματικά περίοδο, καθώς πρόσφατα κυκλοφόρησε και το νέο του single με τίτλο «Δεν το χωρά ο νους».












































Πηγή φωτογραφιών: ΟΚ, ΥOU

Πηγή :peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top