0


Αποχώρηση που θα συζητηθεί: Ποιος βασικός πρωταγωνιστής φεύγει από το «Κάτω Παρτάλι»; 


Αδιαμφισβήτητα, το Κάτω Παρτάλι είναι μια από τις πιο αγαπημένες σειρές των τελευταίων χρόνων κι αυτό φαίνεται εξάλλου από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε κάθε φορά που προβαλλόταν. 

Το σίριαλ πήρε το «πράσινο φως», και παρά τις οικονομικές δυσκολίες, θα παίξει στους δέκτες μας για τρίτη σεζόν, ωστόσο εκτός από τον Γιάννη Τσιμιτσέλη που θα… μετακομίσει στη «Μουρμούρα», άλλος ένας βασικός πρωταγωνιστής αποχωρεί.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο Newsit, το πρόσωπο που δεν θα είναι στη σειρά είναι η Νάντια Κοντογεώργη, η τηλεοπτική «Βίβιαν». Ποιος είναι, όμως ο λόγος;


Όπως αναφέρεται στις ίδιες πληροφορίες, την περίοδο των γυρισμάτων της σειράς θα κάνει καθημερινές πρόβες για τη θεατρική παράσταση «Όπερα της πεντάρας» και είναι αδύνατον να είναι και στα καθημερινά γυρίσματα.
Παρόλα αυτά, επιθυμία στελεχών του σταθμού είναι η ηθοποιός να επανέλθει στη σειρά, έστω και για λίγα επεισόδια, όταν ανέβει τον Φεβρουάριο η παράσταση στο θέατρο «Παλλάς». Από την άλλη όμως φαίνεται ότι υπάρχουν… οικονομικές διαφορές μεταξύ των δύο πλευρών και αν τελικά δεν… γεφυρωθεί το χάσμα, τότε μάλλον η Βίβιαν δεν θα εμφανιστεί ποτέ ξανά στο Κάτω Παρτάλι.

Πηγή:freegossip.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top