0

Κόρη μεταναστών, η καταγωγή του πατέρα της Ελεάννας είναι από την Αργολίδα, ενώ της μητέρας της από την Αστυπάλαια, ζει μόνιμα στο Ντένβερ και γλεντάει τον έρωτά της στην Ελλάδα 

Ελεάννα Λιβαδείτη! Tο κορίτσι που κατάφερε να στεφθεί Μις Κολοράντο τον Οκτώβριο του 2013 και να φτάσει μια «ανάσα» πριν κατακτήσει τον τίτλο της Miss Universe το 2014 ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Άργος. 
Κόρη μεταναστών, η καταγωγή του πατέρα της Ελεάννας είναι από την Αργολίδα, ενώ της μητέρας της από την Αστυπάλαια, ζει μόνιμα στο Ντένβερ. Η πανέμορφη καλλονή έκανε σπουδές στο Ποινικό Δίκαιο και αν και εργάστηκε σε επιχειρήσεις, αποφάσισε να ασχοληθεί με το χώρο του μόντελινγκ.

Η Ελεάννα Λιβαδείτη την Κυριακή 30 Ιουλίου, στις 19:00, στον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου στο Άργος θα παντρευτεί τον σύντροφό της, Τάκη Ανδριανάκο -που έχει καταγωγή από την Τρίπολη. Το γλέντι του γάμου θα γίνει παραδοσιακά σε ξενοδοχείο του Ναυπλίου.

Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στη χώρα μας, καθώς επέλεξε ο γάμος να γίνει στην εκκλησία όπου παντρεύτηκαν οι γονείς της Ελεάννας. 

Η ίδια, μοιράζεται στα social media, προσωπικές της στιγμές! Πρόσφατα επισκέφθηκε την Ακρόπολη, λίγο πριν μεταβεί στο Άργος για να ολοκληρώσει τις προετοιμασίες του γάμου.
Πηγή: Peoplegreece.com 

Δημοσίευση σχολίου

 
Top