0

Πρόκειται για το πρώτο prive γυμναστήριο. Η είσοδος σε αυτό αποτελεί κάτι σαν τελετή έγκρισης εισόδου σε διάσημο νυχτερινό κλαμπ. Μόνο που αυτή τη φορά η ιδέα ήρθε απλά για καθημερινή προπόνηση.

Είναι το σημείο στο οποίο θα συναντηθούν κάθε μέρα, οι διασημότεροι ηθοποιοί, τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα της Victoria's Secret και οι πιο δυνατοί επιχειρηματίες της Γουόλ Στριτ.

Είναι το μέρος το οποίο ίδρυσε, ο Κερκ Μάιερς, ένας νεαρός, ο οποίος όπως παραδέχθηκε, στην σχολική ηλικία ζύγιζε 140 κιλά και ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας στα 21 του χρόνια τον έκανε να ξεκινήσει γυμναστική.

Εδώ και 11 μήνες, ίδρυσε την εταιρεία «The Dogpound» αφού επί δύο χρόνια, αυτός μαζί με 10 φίλους του ακολουθούσαν ένα ειδικό πρόγραμμα γυμναστικής.

Ανάμεσα σε αυτούς, ήταν και ο ηθοποιός Χιου Τζάκμαν. Το πρόγραμμα περιελάμβανε καθημερινές προπονήσεις στις 05:45 τα ξημερώματα. Προπονήσεις από τις οποίες δεν έλειπε ποτέ το γαλλικό μπουλντόγκ του Τζάκμαν.Όταν ήρθε η ιδέα για να δημιουργηθεί αυτό το prive γυμναστήριο, αποφάσιστηκε να ονομαστεί Dogpound εξαιτίας του σκύλου, ο οποίος δεν έλειπε ποτε.




Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του γυμναστηρίου, υπάρχουν βασικοί κανόνες. Προπόνηση και μόνο προπόνηση. Οχι δημόσιες σχέσεις.

Εκτός από τους πιο γνωστούς ηθοποιούς της χώρας, τα διασημότερα μοντέλα και τους επιχειρηματίες, δεν είναι λίγοι ακόμη και οι σπουδαίοι αθλητές, οι οποίοι το προτιμούν, όπως ο 23χρονος Αμερικανός κολυμβητής Κόνορ Ντόιερ.




Την παράσταση βέβαια κλέβουν όλα τα μοντέλα της Victoria's Secret 








Πηγή:iefimerida.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top