0


  
Τι είναι αυτό που κάνει τους ανθρώπους πραγματικά ελκυστικούς; Kαι μερικές φορές περισσότερο ελκυστικούς?Υπάρχουν πολλά πράγματα που σίγουρα δεν σχετίζονται μόνο με την εξωτερική εμφάνιση.

Παρακάτω θα σου δώσω 7 απ' τα χαρακτηριστικά που έχει ένας πολύ ελκυστικός άνθρωπος. Ωστόσο μην απογοητευτείς αν δεν έχεις κάποιο από αυτά γιατί οι άνθρωποι έχουν την τάση να φτιάχνουν συνεχώς λίστες και έρευνες και τελικά δεν αντιπροσωπεύουν πολλούς από τους ανθρώπους που κυκλοφορούν εκεί εξω αλλά μόνο μία μικρή μερίδα από αυτούς.1.Nα είσαι αστείος
Το χιούμορ είναι ένα τεράστιο προσόν ιδιαίτερα αν είσαι ένας άντρας που θες να προσελκύσεις μία γυναίκα για ραντεβού. Αυτό γιατί ένας άνθρωπος γεμάτος χιούμορ φανερώνει την κοινωνικότητα του και την θετική του ενέργεια.

2.Περιτριγυρίζεσαι από φίλους
Πολλές φορές δεν σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον ένας άνθρωπος που περιτριγυρίζεται από πολλούς φίλους και θα θέλατε και εσείς να τον γνωρίσετε για να δείτε τι είναι αυτό που τον κάνει τόσο δημοφιλή;η αλήθεια είναι πως τα άτομα με πάρα πολλούς φίλους είναι αυτά που έχουν και τις περισσότερες κατακτήσεις γιατί οι γυναίκες θέλουν να αποκτήσουν αυτό το άπιαστο όνειρο που όλοι τον θέλουν για φίλο.

3.Να κρατάς μία ευθεία στάση του σώματος
Τα άτομα που έχουν μία ευθεία στάση του σώματος δείχνουν σε όλους τους γύρω τους ότι έχουν μία πολύ καλή φυσική κατάσταση αλλά δεύτερον και κυριότερο ότι έχουν μεγάλη αυτοεκτίμηση για τον εαυτό τους.

4.Να είσαι αρχηγός

Οι περισσότεροι άνθρωποι μαγνητίζονται από τους ανθρώπους που έχουν αρχηγικές ικανότητες.

5.Χαμογέλα περισσότερο
Το να λες σε κάποιον να χαμογελάει περισσότερο είναι από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορείς να του ζητήσεις. Ωστόσο το χαμόγελο κάθε ανθρώπου έιναι και το χαρακτηριστικό του.

6.Να είσαι καλός
Ένα ακόμα χαρακτηριστικό των ελκυστικών ανθρώπων είναι ότι είναι καλοί με όλους ακόμα και με εκείνους που δεν είναι καλοί μαζί τους. Αυτό είναι ένα στοιχείο ανωτερότητας και καλού χαρακτήρα.

7.Να είσαι ο εαυτός σου
Δεν υπάρχει πιο αντιπροσωπευτικό χαρακτηριστικό των ελκυστικών ανθρώπων καθώς όταν είναι κάποιος ο εαυτός του φανερώνει ότι εκτιμάει αρχικά την προσωπικότητα του και εν συνεχεία μπορεί να εκτιμήσει και τους άλλους.

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top