0


Επτά μυστικά για γρήγορο σιδέρωμα υποκαμίσου μέσα σε τρία λεπτά. Ποιος είναι ο τρόπος για να τα καταφέρεις και να έχεις απόλυτη επιτυχία.


Το σιδέρωμα ήταν πάντα μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Όχι μόνο για τους γυναίκες αλλά ιδίως για τους άνδρες. Δείξε μου έστω κι έναν άνδρα στον οποίο όχι μόνο να αρέσει αλλά περισσότερο, να μπορεί και να γνωρίζει να σιδερώσει.


Τα πουκάμισα, πολύ περισσότερο σε σχέση με άλλα υφάσματα, είναι πολύ δύσκολα στο σιδέρωμα τους,καθώς το ύφασμα τους είναι πολύ λεπτό και τσαλακώνεται πολύ εύκολα.



Κι όμως. Υπάρχει ο τρόπος για να μάθεις να τα καταφέρνεις και να σιδερώνεις τα πουκάμισά σου, εύκολα και γρήγορα. Παρακάτω έχουμε τους επτά μυστικά σύμφωνα με τους οποία μπορείς να τα καταφέρεις.




Τα επτά μυστικά




Βήμα 1ο: Αρχή από το πίσω μέρος του κολάρου

 


Τι κάνεις λοιπόν; Όταν το σίδερο ζεσταθεί, τότε ξεκινάς από το κολάρο και κατεβαίνεις σιδερώνοντας προς τη μέση. Κι αυτό γιατί αν ξεκινήσεις από τη μέση και σιδερώνεις δεξιά και αριστερά, τότε το σίγουρο είναι πως θα αφήσεις σημάδια και πρέπει να το αποφύγεις.


Βήμα 2ο: Οι άκρες από τα μανίκια

 

Αυτό που πρέπει να κάνεις πρώτα είναι να ξεκινήσεις από το εσωτερικό των μανικιών και στη συνέχεια να το κάνεις και απέξω. Και στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να ξεκινήσεις από τις εξωτερικές γωνίες. Από τη μεριά δηλαδή που είναι το κουμπί και στη συνέχεια να προχωρήσεις προς τα μέσα.


 



Βήμα 3ο: Σιδέρωσε τα μανίκια

 


Σαν αρχή βάλε το μανίκι οριζόντια πάνω στη σιδερώστρα με τη ραφή που είναι στο ώμο στην άκρη της σιδερώστρας. Κατόπιν θα πρέπει να συνεχίσεις από την κάτω πλευρά του μανικιού, ανεβαίνοντας προς τα πάνω. Αυτό θα γίνει και για τα δυο μανίκια.


Βήμα 4ο: Σημασία στην πλάτη

 

Στη σημείο αυτό ξεκινάς από το πάνω μέρος και δίνεις μεγάλη σημασία και προσοχή στις πιέτες που έχει το πουκάμισο κάτω από το κολάρο. Το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να αλλάξεις πολλές θέσεις στο πουκάμισο,ίσως 2-3 φορές. Κι αυτό για να μπορέσεις να κάνεις όλα τα σημεία στην πλάτη και να φτάσεις μέχρι τις άκρες. Αυτό που έχει σημασία,είναι πως πρέπει να σταματάς στο ύψος του ώμου.



Βήμα 5ο: Σιδέρωμα στους ώμους

 

Για τους ώμους θα πρέπει να περάσεις το μανίκι του πουκάμισου σου από την στενή πλευρά της σιδερώστρας, ώστε να έχεις λίγο πιο πάνω από την γωνία τον ώμο του πουκάμισου. Και πάλι το σιδέρωμα θα πρέπει να γίνει από έξω προς τα μέσα και έπειτα να βάλεις και το άλλο μανίκι.



 



Βήμα 6ο: Σιδερώνοντας το μπροστινό μέρος και τα κουμπιά

 

Το σιδέρωμα του υφάσματος το οποίο βρίσκεται ανάμεσα στα κουμπιά, είναι το πιο δύσκολο και το πιο πολύπλοκο. Είναι κι αυτό που προσέχουν άλλωστε όλοι. Πως θα τα καταφέρεις; Κάνοντας απαλές κινήσεις για να μην χαλάσεις και τα κουμπιά και πάτα απαλά και την τσέπη.


 


Βήμα 7ο: Σιδέρωσε το κολάρο από μπροστά

 


Μετά το σιδέρωμα του κολάρου από την πίσω πλευρά, τώρα πρέπει να σιδερωθεί και από μπροστά. Είναι το μοναδικό σημείο του υποκαμίσου που δεν έχει σιδερωθεί κι αυτό πρέπει να γίνει και στη συνέχεια να φορεθεί. Ειδικά για τον άνδρα εργένη που δεν θέλει να δείχνει απεριποίητος,το σιδέρωμα του υποκαμίσου, είναι πολύ σημαντικό. Κι έτσι μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να είσαι “σιδερωμένος”και περιποιημένος.



Πηγή:mensday.gr


 


Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top