0



Εμείς οι γυναίκες, όπως λογικά θα ξέρεις, τα συζητάμε λίγο ως και πολύ, όλα μεταξύ μας. Οπότε δεν γίνεται, εσύ, που βγαίνουμε μαζί σου, να μην αποτελείς, το βασικό αντικείμενο στις συζητήσεις μας. Τι όμως πραγματικά λέει στις φίλες της για σένα;


Σίγουρα μια γυναίκα θα μιλήσει στις φίλες της για το πόσο καλός ή τρυφερός είσαι μαζί της. Θα τους πει αν της χαλάς τα χατίρια και αν τσακώνεστε. Λεπτομέρειες για το που σε γνώρισε, τα πρώτα ραντεβού και φυσικά τα πάντα για τις επιδόσεις σου στο seχ, και αυτό είναι μάλλον κάτι που θες να ξέρεις, φαντάζομαι.



 

 


Τι λένε οι γυναίκες για τους άντρες στις φίλες τους!

 


Πότε ήταν η πρώτη σας φορά




Μια γυναίκα, όταν γνωρίσει κάποιον καινούργιο άντρα στην ζωή της, ένα από τα θέματα που την απασχολούν είναι να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, ειδικά στο πρώτο ραντεβού και να μην φανεί γενικά εύκολη. Υπάρχουν ωστόσο γυναίκες που δεν έχουν, αν το θες, τέτοια ταμπού, και όταν γουστάρουν πολύ κάποιον μπορεί να πάνε μαζί του και αμέσως.


Πάντως όπως και να έχει την πρώτη αυτή φορά σας, μέσα στις επόμενες ώρες, θα την έχουν μάθει, όλες οι φίλες της, με κάθε λεπτομέρεια. Που το κάνατε, τη στάση, για τα προσόντα σου, αν τελείωσε εκείνη, τι μποξεράκι φορούσες και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.


Πόσο καλός είσαι στο κρεβάτι




Αν είσαι μαζί της εδώ και αρκετό καιρό και έχετε σχέση, δεν σημαίνει ότι, το θέμα του seχ, δεν το έχει στο μυαλό της, όπως το είχε την πρώτη φορά σας. Το ίδιο ισχύει ακόμη κι αν το κάνετε σπάνια και έχετε μια πιο χαλαρή σχέση. Εμείς οι γυναίκες λοιπόν, δίνουμε πολύ μεγάλη σημασία στο τι γίνεται στο κρεβάτι μας με τον σύντροφό μας.


Μπορεί ένα κακό κρεβάτι ή η έλειψη αυτού, να μας κάνει να σκεφτούμε σοβαρά να χωρίσουμε, ειδικά αν είμαστε ακόμη στις ηλικίες 20 με 30 ή δεν έχουμε οικογένεια ή δεν σκεφτόμαστε άμεσα στα σχέδιά μας να αποκτήσουμε παιδί μαζί σου. Αν δεν μας καλύπτετε σε αυτό το θέμα, πολύ πιθανόν να ψάξουμε κι αλλού.



 

Και να σου πω και ένα μυστικό! Συνήθως, και δεν ισχύει για όλες, πρώτα θα βρούμε τον αντικαταστάτη σας, χωρίς να κάνουμε κάτι μαζί του, και μετά θα σας πούμε το αντίο. Οπότε φρόντισε να τα δίνεις όλα στο κρεβάτι και εστίασε στα φιλιά και στα χάδια, ώστε να μην έχει μάτια για άλλον.


Μιλάει για τους τσακωμούς σας




Όταν εσείς οι άντρες τσακώνεστε με την γυναίκα σας, πίστεψέ με, δεν θες να ξέρεις εκείνη την στιγμή, τι λέει για σένα στις φίλες της. Τα διακοσμητικά επίθετα που σε στολίζουν είναι αμέτρητα και σπάνια θα βρεθεί έστω και μία να σε δικαιολογήσει, ακόμη κι αν έχεις δίκιο εσύ. Ειδικά αν κατάφερες να στενοχωρήσεις πάρα πολύ την δικιά σου και να κλάψει, καλύτερα να μην πέσεις πάνω στις φίλες της για λίγο καιρό, γιατί θα σε κοιτάζουν με μισό μάτι.


Αυτό που σου προτείνω λοιπόν είναι όταν διαφωνείτε με την σύντροφό σου, πάντα να αναγνωρίζεις ότι φταίτε και οι δύο, γιατί όπως και να το κάνουμε, κανείς δεν τσακώνεται από μόνος του. Ακόμη κι αν νιώσεις πίεση, προσπάθησε να μπεις και στην θέση της. Θα το εκτιμήσει πάρα πολύ. Δες επίσης 4 πράγματα που σκοτώνουν μια σχέση!


Τι θέλει από σένα

ti theloun oi gunaikes


Επίσης σίγουρα μια γυναίκα θα πει στις φίλες της, είτε σε ξέρει ελάχιστα, είτε πάρα πολύ τι θέλει από σένα. Μπορεί δηλαδή να είναι στην φάση που απλώς θέλει να περάσει καλά και να είναι σε μια ελεύθερη σχέση. Μπορεί όμως να ονειρεύεται γάμους και παιδιά. Και όλα αυτά καμιά φορά χωρίς να το λέει σε σένα, που στο κάτω κάτω είσαι ο άμεσα ενδιαφερόμενος αλλά οι φίλες της το ξέρουν και θα την συμβουλεύσουν καταλλήλως. Δες εδώ 9 πράγματα που πρέπει να σκεφτείς πριν κάνεις πρόταση γάμου.


Μια γυναίκα λέει στις φίλες της πόσο την καλύπτεις







Τέλος θα συζητάει για το πόσο την καλύπτεις σε όλα τα σημαντικά θέματα αλλά και σε κάθε μικρή λεπτομέρεια. Συζητάνε από το πόσα λεφτά έχεις, αν είσαι ανεξάρτητος, αν μένεις μόνος σου, μέχρι πόσο συχνά της κάνεις κομπλιμέντα και αν θυμάσαι το ζώδιό της. Ετοιμάσου οπότε να περάσεις δια πυρός και σιδήρου από την ανάκριση των φιλενάδων της!


Πηγή:the-man.gr


Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top