0


Πέντε μηνύματα-ραντεβού. Δες παρακάτω πως θα καταφέρεις να βγεις, να τη φλερτάρεις και να κάνεις σχέση μαζί της. Γιατί σε όλα χρειάζεται έξυπνη τακτική.


 


Πέντε μηνύματα-ραντεβού

 



Πέντε μηνύματα-ραντεβού θα σε κάνουν να έρθεις πιο κοντά της, να την κάνεις να βγει μαζί σου. Από κει και πέρα το παιχνίδι είναι στα χέρια σου για να έρθεις πιο κοντά της και να κάνεις σχέση μαζί της. Ποια είναι λοιπόν η τακτική και ποια τα πέντε μηνύματα που πρέπει να της στείλεις για να έρθει μαζί σου; Δες παρακάτω αυτά που πρέπει να της γράψεις. Και είναι πολύ σημαντική η τακτική που πρέπει ν’ ακολουθήσεις, καθώς οι γυναίκες είναι υποψιασμένες και χρειάζονται τον τρόπο για να τις φέρεις δίπλα σου.



Πως να γράφεις τα πέντε μηνύματα-ραντεβού




Ας δούμε λοιπόν τη γενική συλλογιστική που πρέπει ν’ ακολουθήσεις για να έχεις επιτυχία και δες ποια είναι τα πέντε μηνύματα-ραντεβού που έχουν απόλυτη επιτυχία.



 

Η ερώτηση και το …ψηστήρι




Πρέπει να καταλάβεις ότι πρέπει να την προκαλέσεις για να ξεκινήσεις μαζί της μια συζήτηση και να τη φέρεις στα νερά σου. Αυτό θα γίνει μέσα από επιτυχημένα πέντε μηνύματα-ραντεβού. Το πρώτο λοιπόν είναι ότι ξεκινάς από ερώτηση. Μ’ αυτό τον τρόπο την προκαλείς να σου απαντήσει. Έτσι ξεκινάει και το …ψηστήρι.


Προσπάθησε να μην ξεφύγεις κι αν είσαι ευγενής, αποφεύγοντας τις πονηρές λέξεις. Αυτό που θα καταφέρεις αν δεν ακολουθήσεις αυτή την τακτική, είναι να την εκνευρίσεις και να απομακρυνθεί. Αν ακολουθήσεις τη σωστή τακτική, η λογική λέει ότι θα σου απαντήσει. Στο χέρι σου είναι να χειριστείς το θέμα σωστά και με τη ροή που επιθυμείς.


 

Πρόσκληση σε αγαπητό μέρος




Μια πολύ επιτυχημένη αναφορά μπορεί να είναι η πρόσκληση σε ένα αγαπητό της μέρος. Κι αυτό θα μπορούσε να είναι ένα σινεμά. Μπορείς να προσκαλέσεις για να παρακολουθήσετε μαζί κάποια ταινία που θα ήθελε να δει. Εκεί, θα νιώσει όμορφα μαζί σου και θα ανοιχτεί για να γνωριστείτε καλύτερα. Γράψε της λοιπόν κάτι γι αυτό.


Υπέροχες στιγμές




Φυσικά αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχάσεις για να την κάνεις να νιώσει όμορφα, είναι να της γράψει και να της επισημάνεις πόσο ωραία πέρασες μαζί της την τελευταία φορά που βρεθήκατε μαζί έξω. Μ’ αυτό τον τρόπο θα της δώσεις να καταλάβει ότι ενδιαφέρεσαι γι αυτήν και ότι επιθυμείς να γνωριστείτε καλύτερα, καθώς θα της ζητήσεις να ξανασυναντηθείτε. Κάντο!




Δώσε χιούμορ στην κουβέντα




Το χιούμορ είναι πολύ σημαντικό. Όχι μόνο για τη σχέση των ζευγαριών αλλά γενικά στις ανθρώπινες σχέσεις. Μπορείς να της πεις κάτι που να την κάνει να χαμογελάσει και να δελεαστεί για να βγείτε και πάλι μαζί. Βάλε και λίγο τη φαντασία και τον αυθορμητισμό σου και θα τα καταφέρεις. Να ας πούμε μπορείς να της πεις ότι προσπαθείς να μην σκέφτεσαι αλλά έλα που το χέρι σου πάει στο κινητό μόνο του και σε καλεί για να τα πείτε πάλι από κοντά. Έτσι κάπως για να λιώσει και ο πάγος. Κάτι που θα βρεις στα πέντε μηνύματα-ραντεβού.


 


 


 


Ήμουν περαστικός





Φτάσαμε λοιπόν στην τελευταία σκέψη που μπορείς να ακολουθήσεις και να της στείλεις. Πέντε μηνύματα-ραντεβού είναι μπροστά σου για να σε βοηθήσουν και να σε καθοδηγήσουν να πετύχεις να πλησιάσεις τη γυναίκα που σ’ ενδιαφέρει. Μπορείς ας πούμε να της πεις ένα ψεματάκι. Ότι δηλαδή περνούσες τυχαία από το δρόμο που μένει και την καλείς να πιείτε ένα καφεδάκι κάπου εκεί κοντά. Θα σκεφτεί ότι υπάρχει ενδιαφέρον. Η λογική λέει ότι θα βρεθεί και πάλι μαζί σου να τα πείτε, αφού εσύ της δείχνεις πως ενδιαφέρεσαι στα σοβαρά γι αυτήν. Αυτά λοιπόν είναι τα πέντε μηνύματα-ραντεβού που σου προτείνω.


 Πηγή:mensday.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top