Σίγουρα τέτοια σαλάτα με αντίβ, αχλάδια και dressing σοκολάτας δεν έχεις ξαναφάει! Δοκίμασε να την φτιάξεις και δεν θα χάσεις!
Τα υλικά που θα χρειαστείς:
30 γρ. σοκολάτα γάλακτος κουβερτούρα, ψιλοκομμένη
3 κ.σ. ξύδι βαλσάμικο
3 κ.σ. σπορέλαιο
1 κ.γ. μέλι
1/4 κ.γ. αλάτι
1/8 κ.γ. πιπέρι
200 γρ. φρέσκο σπανάκι baby
1 αντίβ κομμένο στα φύλλα του
1 μεγάλο αχλάδι, κομμένο σε φέτες
3 κ.σ. αποξηραμένα cranberries
2 κ.σ. αμύγδαλα σε φέτες, ψημένα
Εκτέλεση
Στο φούρνο μικροκυμάτων στα 800 watt για 1.5 λεπτό σε ένα μπολάκι με μεμβράνη από πάνω, λιώνουμε τη σοκολάτα και την ανακατεύουμε με ένα κουτάλι μέχρι να γίνει λεία.
Χτυπάμε το ξύδι, το λάδι, το μέλι, το αλάτι και το πιπέρι σε ένα μπολ με ένα σύρμα ή στο μούλτι και αφού προσθέσουμε τη σοκολάτα και ανακατέψουμε καλά και αυτή, αφήνουμε το dressing στην άκρη.
Βάζουμε το σπανάκι σε πιατέλα. Βάζουμε στην κορυφή το αντίβ, το αχλάδι, τα φρούτα και τα αμύγδαλα.
Περιχύνουμε με το dressing.
Καλή απόλαυση!
Πηγή:manslife.gr
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.