0

Μπορεί ο γάμος του υιού Σαββίδη με την καλλονή Γιάννα να μονοπώλησε το ενδιαφέρον το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, ωστόσο, μια εβδομάδα νωρίτερα είχε τελεστεί στη Σαντορίνη ένας εξίσου εντυπωσιακός γάμος. Της 26χρονης πρώην του Τζάστιν Μπίμπερ Ξένιας Δελί με τον 62χρονο Αιγύπτιο μεγιστάνα Φατί Ραμπάχ Αλ-Σαρίφ, στη Σαντορίνη. 

Το νεαρό μοντέλο από τη Μολδαβία που είχε όνειρο ζωής να παντρευτεί στην Σαντορίνη, έκανε έναν αν μη τι άλλο φαντασμαγορικό γάμο χλιδής στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου με τον άνδρα που γνώρισε πριν μερικούς μήνες και ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα, τον 62χρονο Αιγύπτιο Πρόεδρο του ομίλου Amiral.

Το νεαρό μοντέλο πόσταρε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες τόσο από το μπάτσελορ, το γάμο της, το after wedding party, αλλά και το μήνα του μέλιτος. Από τις φωτογραφίες που ξεχώρισαν, πάντως, ήταν εκείνη με το μονόπετρο κοτρώνα! 

Ο γάμος του ζευγαριού άγγιξε το 1 εκατομμύριο ευρώ και ήταν παραμυθένιος. Το ζευγάρι είχε κλείσει σουίτα σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία του νησιού. 












































Φωτογραφίες: xeniadeli/Ιnstagram



Πηγή:  iefimerida.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top