0


  
Απλά tips για να ενεργοποιήσεις το μεταβολισμό σου. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο, και σε συνδυασμό με άσκηση και σωστή διατροφή, θα πετύχεις γρήγορα τα επιθυμητά αποτελέσματα αρκεί να έχεις θέληση!



Για παράδειγμα:

1. Ξεκίνα τη μέρα σου με γυμναστική

5' πρωινής γυμναστικής είναι αρκετά για να σε γεμίσουν ενέργεια και παράλληλα να σε κάνουν να κάψεις διπλάσιες θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Δε χρειάζεται κάτι τρομερό:προτίμησε το σχοινάκι ή μερικά push-ups

2. Πιες νερό μόλις ξυπνήσεις

Ειδικά όταν πίνεις νερό με άδειο στομάχι, δηλαδή μόλις ξυπνήσεις, προσφέρεις στον οργανισμό σου την καλύτερΗ αποτοξίνωση και αυξάνεις το μεταβολισμό σου κατά 24% περίπου.

3. Μην παραλείπεις το πρωινό γεύμα

Είναι γνωστό ότι όσοι δεν παίρνουν πρωινό τείνουν να έχουν μεγαλύτερο δείκτη μάζας σώματος και λιγότερη ενέργεια.Το πρωινό θα σε βοηθήσει, επίσης, να σταματήσεις το τσιμπολόγημα.


4. Κοιμήσου καλά

Η αϋπνία και η έλλειψη ύπνου είναι βασικοί εχθροί το καλού μεταβολισμού. Προσπάθησε να κοιμάσαι τουλάχιστον 8 ώρες κάθε βράδυ ώστε να αντλήσεις ενέργεια.

5. Φάε δεκατιανό

Μία μπάρα δημητριακών είναι η καλύτερη λύση ώστε να σου κόψει την πείνα μέχρι το μεσημεριανό και να σου δώσει ενέργεια.

6. Πρόσεξε πότε πίνεις καφέ

Η σωστότερη ώρα είναι λίγο πριν το μεσημεριανό, ώστε να διώχνει την υπνηλία σου,ενώ  4 ώρες προτού πέφτεις για ύπνο καλύτερα απέφευγε τον για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top