0


  
Όσο και να μην το παραδέχεστε σίγουρα θα υπάρξει αν δεν έχει υπάρξει ήδη, η περίοδος μεγάλης διάρκειας που δεν θα έχετε κάποια ερωτική σύντροφο για να ξεδίνετε.. Όσο και να καίγεστε ξεγράψτε από την λίστα σας οπωσδήποτε τις ακόλουθες επιλογές για να μην τραβάτε τα μαλλιά σας αργότερα, όσο δύσκολο και αν είναι…



Με κάποια που βρίσκεται ήδη σε σχέση

Για ευνόητους λόγους, όπως το ότι μπορεί να σας κάνουν τσακωτούς, το extra άγχος και τον κίνδυνο του εσύ να είσαι χαλαρός αλλά εκείνη να κολλήσει..

Με γκόμενα φίλου

Αλήθεια θα έπεφτες τόσο χαμηλά; Να την φέρεις έτσι σε φίλο ακόμα και αν δεν είναι κοντινός; Δεν υπάρχει κάποιος άγραφος κώδικας μεταξύ φίλων ή το ξέχασες και αυτό; Σε αυτό τον κώδικα περιλαμβάνονται και οι νυν αλλά και οι πρώην.

Με πρώην που έχετε τελειώσει οριστικά


Είναι ένα μπλέξιμο που δεν το θες. Για να χώρισες μαζί της κάποιος λόγος θα υπήρχε. Επικεντρώσου σε αυτόν και κάνε μικρά βήματα με την όπισθεν όσο πιο μακριά της μπορείς.

Με κάποια που δε γουστάρεις

Αυτό και αν θα το μετανιώσεις την επόμενη μέρα. Χαράμισες τον εαυτό σου αλλά και έδωσες ελπίδες σε κάποια μόνο και μόνο για να την ρίξεις στο κρεβάτι;

 Με κάποια από το γραφείο

Αυτό γενικά να το αποφύγεις όσο μπορείς. Βασικά είτε για one night stand είτε για σχέση Ποτέ μα ποτέ να μην μπλέκεις τα εργασιακά με τα προσωπικά. Έχουμε αμέτρητα παραδείγματα που δεν θα τα γράψουμε γιατί ας είμαστε ρεαλιστές.. τα ξέρεις και εσύ.

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top