0


Ο Γιώργος Λιάγκας συνεχίζει να μας εκπλήσσει καθημερινά κάνοντας αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με ανθρώπους της showbiz αλλά και τον ίδιο. 

Χθές μέσα από το «Πρωινό», ο δημοσιογράφος με αφορμή τις δηλώσεις του Τόνυ Δημητρίου για τις δυσκολίες τις ζωής και τα πρώτα επαγγέλματα, θυμήθηκε τα δικά του νιάτα και τα πρώτα του χρήματα που έβγαλε, πριν μπει για τα καλά στον χώρο της δημοσιογραφίας. Η αλήθεια είναι πως ο ίδιος σε όλες τους τις συνεντεύξεις αφηγείται τη ζωή του από τις πρώτες δουλειές της δημοσιογραφίας και μετά.
Ο Γιώργος Λιάγας είπε χαρακτηριστικά: "Η πρώτη μου δουλειά ήταν να μοιράζω χαρτιά-φυλλάδια διαφημιστικά για εγκυκλοπαίδειες κτλ. Η άλλη δουλειά που έκανα ήταν να μεταφέρω ταινίες από τον έναν κινηματογράφο στον άλλον". Φυσικά οι συνεργάτες δεν δίστασαν να τον πειράξουν σχετικά με εκείνη την εποχή αλλά και το περιεχόμενο των ταινιών που μετέφερε.
Ο Γιώργος Λιάγκας είναι από τους δημοσιογράφους που πλέον δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα και σε κανέναν. Ο ίδιος όμως δεν ξεχνά ποτέ πως ξεκίνησε, ενώ μιλά με χαρά για το παρελθόν και τις προσπάθειες του.

Πηγή:toratora.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top