Οι περισσότερες πίτσες φτάνουν στο σπίτι με τα κομμάτια τους κομμένα ήδη, μέσα στο κουτί.
Ποιος είναι όμως ο πιο σωστός τρόπος να κοπεί μία πίτσα, προκειμένου να μην έχει κανένας παράπονο; Αυτό το «καυτό», επιστημονικό ερώτημα επιχείρησαν να απαντήσουν δύο μαθηματικοί, ο Τζόελ Χάντλεϊ και ο Στέφεν Γουόρσλεϊ, του University of Liverpool.
Κατέληξαν λοιπόν σε αυτό το, ομολογουμένως πολύπλοκο, σχήμα, προκειμένου να κοπούν 12 ίσα κομμάτια. Βέβαια, αξίζει να σημειωθεί ότι και πάλι κάποιοι θα έχουν παράπονο μια και μερικοί θα βρουν στο πιάτο τους περισσότερη ζύμη από τους άλλους.
Πηγή: iefimerida.gr
Δημοσίευση σχολίου
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.