0




Αν ο άντρας σας... ρίχνει ένα ή δύο κεφάλια τόσο το καλύτερο, λένε οι ερευνητές 

Το μυστικό για έναν ευτυχισμένο γάμο είναι ένας ψηλός άντρας. 



Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη στη Σεούλ, τα ζευγάρια με μεγάλη διαφορά ύψους, έχουν καλύτερες σχέσεις.Και όσο μεγαλύτερη είναι η διαφορά ύψους μεταξύ τους, τόσο πιο ευτυχισμένη είναι η σύζυγος. Δυστυχώς, όμως, η ευτυχία αυτή φθίνει με τα χρόνια... 

Από την ίδια έρευνα προκύπτει επίσης ότι, οι γυναίκες που επιλέγουν ψηλότερους άνδρες, είναι πιο γόνιμες.
  
Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" που παρουσιάζει τα αποτελέσματα της έρευνας, όταν ο άντρας σας... ρίχνει ένα ή δύο κεφάλια, τόσο το καλύτερο, αφού σύμφωνα με τους επιστήμονες, η μεγάλη διαφορά ύψους μεταξύ των ζευγαριών δείχνει μεγαλύτερη ευτυχία.

 Σύμφωνα με την έρευνα του Πανεπιστημίου "Konkuk" στη Σεούλ της Νότιας Κορέας, το μυστικό ενός ευτυχισμένου γάμου είναι η διαφορά ύψους. Στην έρευνα συμμετείχαν 7.850 παντρεμένες γυναίκες οι οποίες κλήθηκαν να συμπληρώσουν μία σειρά από ερωτηματολόγια σχετικά με το ύψος τους αλλά και τον βαθμό της ευτυχίας τους μέσα στο γάμο. Τα αποτελέσματα, τα οποία δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό έντυπο "Personality and Individual Differences" έδειξαν πως, οι γυναίκες που είχαν πολύ ψηλότερους άντρες δήλωσαν πως ήταν πολύ ευτυχισμένες στο γάμο τους. Ο επικεφαλής της έρευνας, καθηγητής Κιτα Σον, επεσήμανε ότι, η διαφορά ύψους αποτελεί παράγοντα ευτυχίας για 18 χρόνια.  
   
Με λίγα λόγια, τα κοινά ενδιαφέροντα, η αίσθηση του χιούμορ και η υγιής σεξουαλική ζωή μπορεί να αποτελούν  βασικά συστατικά για έναν επιτυχημένο γάμο. Όταν όμως πρόκειται για την ευτυχία των γυναικών, τότε η επιλογή ενός ψηλού άνδρα είναι το "κλειδί". Εξάλλου, λιγότερη γυναικεία γκρίνια, σημαίνει πιο ευτυχισμένος γάμος. Όμως, η θετική επίδραση του ανδρικού ύψους στην ευτυχία του ζευγαριού δεν διαρκεί αιώνια αλλά μόνο 18 χρόνια...

Ο επικεφαλής της έρευνας υπογραμμίζει επίσης ότι, επειδή η επιλογή ενός ψηλότερου άνδρα σχετίζεται με την γυναικεία ψυχολογία και πιθανότατα με την αναπαραγωγική της ικανότητα, οι εκπρόσωποι του ωραίου φύλου που προτιμούν δίπλα τους ψηλούς σαν κυπαρίσσια, είναι συνήθως πιο γόνιμες. Συνήθως, οι γυναίκες επιλέγουν ψηλότερους άνδρες γιατί τους θεωρούν πιο δυνατούς και γόνιμους.

Πηγή:protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top