0



Κάθε πρωί πίνει smoothie με λεμόνι και λαχανικά

Όταν το πετυχημένο μοντέλο Miranda Kerr αποφασίζει να μοιραστεί τα μυστικά ομορφιάς της, δεν έχουμε παρά να ανοίξουμε καλά τα αυτιά μας και να την ακούσουμε προσεχτικά. Με αφορμή, τα ποτήρια που έχει σχεδιάσει για γνωστή εταιρία η 32χρονη αποκαλύπτει πώς διατηρεί τη φυσική της κατάσταση και την ομορφιά της. 



Κάθε πρωί, με το που θα σηκωθεί από το κρεβάτι της, πίνει ένα smoothie το οποίο περιέχει νερό, λεμόνι και διάφορα πράσινα λαχανικά. Όπως λέει η  Μiranda, το φυσικό ποτό της, καθαρίζει την επιδερμίδα, τονώνει τον οργανισμό, ενώ κάνει πιο λαμπερό το βλέμμα. 




«Το αγαπημένο μου πιάτο για το μεσημέρι είναι οργανικό ψητό κοτόπουλο με σκόρδο, λεμόνι και ψητά λαχανικά», μας λέει το μοντέλο και εξηγεί πως η διατροφή της κατά 80% αποτελείται από ψητά άπαχα κρέατα και λαχανικά, ενώ αποκαλύπτει πως επιτρέπει κατά 20% στον εαυτό της να τρώει και πιο λιπαρά πιάτα.

Όπως αποκαλύπτει, καθημερινά το πρωί κάνει 20 λεπτά γυμναστική σε ελλειπτικό όργανο, η οποία όπως λέει ενεργοποιεί τον μεταβολισμό της και της δίνει ενέργεια για να βγάλει εις πέρας τις δύσκολες υποχρεώσεις της ημέρας. 













Πηγή:protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top