0

Καλεσμένος στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού ήταν ο γνωστός ηθοποιός που αποκάλυψε γιατί «δανειζόταν» το όνομα του γνωστού παρουσιαστή

Πολλά χρόνια πριν γίνει αναγνωρίσιμος, ο ηθοποιός Φάνης Μουρατίδης «δανειζόταν» ένα άλλο όνομα. Συγκεκριμένα, το όνομα του παρουσιαστή Φώτη Σεργουλόπουλου.



Τον λόγο που συστηνόταν με άλλο όνομα, αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Τζένης Μπαλατσινού. «Είναι αλήθεια αυτό, στην Θεσσαλονίκη. Όταν ο Φώτης ήταν στο Status και επειδή ήμουν μικρός και έτρωγα πόρτα στα μαγαζιά, πήγαινα και έλεγα ¨Φώτης Σεργουλόπουλος από το Status¨ και πέρναγα μέσα αμέσως», δήλωσε ο Φάνης Μουρατίδης.\

 Και πρόσθεσε: «Δεν τον ήξερε κανείς τον Φώτη τότε, απλά άκουγαν όλοι ''Φώτης Σεργουλόπουλος από το Status'' και πέρναγα. Αλλά μέχρι που ο Φώτης έγινε γνωστός και πια, ''φάγαμε πόρτα'' κανονικά ύστερα».

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη νέα παράσταση «Για Όνομα» που παρουσιάζεται στο θέατρο «Αλίκη», μαζί με τους Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Κωνσταντάκη και Αντώνη Λουδάρο.


Πηγή:protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top