0


Στην κάμερα του «Happy Day» μίλησε ο γνωστός τραγουδιστής

Μία συνέντευξη στον Δημήτρη Παπανώτα και στην κάμερα του «Happy Day», έδωσε ο τραγουδιστής Βαλάντης, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά του χρόνια στη Ρόδο, τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι αλλά και τις στιγμές δόξας που έζησε.



Πώς διαχειρίστηκε την επιτυχία; « Στο Romeο έζησα πολλές στιγμές θαυμασμού. Εκεί άρχισα να αισθάνομαι και ''φίρμα''. Οπότε όταν έγινε η μετάβαση, σε μία μεγαλύτερη επιτυχία. Ψιλοκαβάλισα το καλάμι. Την ''είδα''. Ως καλλιτέχνης ζητούσα να κάνω καλύτερες δουλειές, αυτό κάποιοι το θεωρούν καλάμι», παραδέχτηκε ο Βαλάντης. 

Για την απόφασή του να απέχει από τη showbiz, είπε: «Εξαφανίστηκα από την τηλεόραση. Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις των πρωινών εκπομπών και να τραγουδάω playback». 

Στη συνέχεια, μίλησε για τις γυναίκες με τις οποίες απέκτησε τρία παιδιά. «Τρία παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες. Τα Χριστούγεννα μαζεύεστε όλοι μαζί;», ρώτησε ο Δημήτρης Παπανώτας. «Μακάρι να συνέβαινε αυτό! Θα το ήθελα πολύ να φτάσουμε σε αυτό το επίπεδο!». 

Μεταξύ άλλων, εξομολογήθηκε ότι θέλει η σύντροφός του να είναι αδύνατη. Όσο για το πώς θα αντιδρούσε αν η γυναίκα που παντρευόταν έβαζε κιλά; «Θα την χώριζα και το ξέρουν από την αρχή αυτό», είναι τα λόγια του τραγουδιστή.

Πηγή:protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top