Η Abella Danger με sexy ζαρτιέρες!
Πηγή:manslife.gr
Το ντους μπορεί να είναι το πρώτο πράγμα που κάνετε κάθε πρωί ή το τελευταίο πράγμα κάθε βράδυ. Είναι μια καθημερινή, βασική συνήθεια, την οποία μάλλον δεν φαντάζεστε ότι μπορεί να την κάνετε λάθος.
Με το ντους και το μπάνιο απομακρύνουμε τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, καθώς και τα έλαια, τις βρωμιές, τον ιδρώτα και τα βακτήρια. Τα δερματικά έλαια αποτελούν τροφή για τα βακτήρια, οπότε όταν κάνουμε ντους, μειώνουμε επίσης τον κίνδυνο μολύνσεων του δέρματος. Από την άλλη πλευρά, το πολύ συχνό ντους μπορεί να συμβάλει στην ξηρότητα και την φαγούρα στο δέρμα.
Όπως θα δείτε, το σωστό ντους δεν είναι τόσο προφανές. Και καθώς η πανδημία COVID-19 εξακολουθεί να μαστίζει τον κόσμο, πολλοί έχουν απορίες σχετικά με το πώς και πόσο συχνά πρέπει να κάνουμε ντους: από τη θερμοκρασία του νερού έως ποια προϊόντα να χρησιμοποιούν και πότε.
Δείτε μερικούς τρόπους με τους οποίους θα μπορούσατε να κάνετε λάθη στο ντους:
Σε λάθος θερμοκρασία
Το πολύ κρύο ντους μπορεί μπορεί να σας “ξυπνάει”, αλλά πιθανότατα δεν θα σας βοηθάει να χαλαρώσετε. Από την άλλη πλευρά, ούτε το καυτό ντους δεν είναι λύση. Το πολύ ζεστό νερό αναγκάζει το σώμα σας να χάσει τα φυσικά του έλαια, αφήνοντας το δέρμα ξηρό και με φαγούρα. Το χλιαρό νερό είναι το σωστό.
Για πάρα πολύ ώρα
Το να κάθεστε με τις ώρες κάτω από το ζεστό νερό μπορεί να σας κάνει να νιώθετε όμορφα εκείνη τη στιγμή, αλλά είναι επιζήμιο για το δέρμα σας. Όπως και με το πολύ ζεστό νερό, έτσι και το πολύωρο ντους κάνει το δέρμα να χάνει περισσότερα έλαια και, συνεπώς, υγρασία. Εάν παρατηρήσετε ότι αντιμετωπίζετε προβλήματα με το ξηρό δέρμα, μειώστε την χρονική διάρκεια του ντους, περιορίζοντάς το σε 5 έως 10 λεπτά.
Πλύσιμο με σφουγγάρι
Τα σφουγγάρια είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε την ποσότητα σαπουνιού που χρησιμοποιείτε για το σώμα σας. Ωστόσο, μπορούν να λειτουργήσουν και σαν “δεξαμενή” βακτηρίων και μπορούν επίσης να ερεθίσουν ένα ευαίσθητο ή ξηρό δέρμα. Είναι καλύτερα να εφαρμόζετε το σαπούνι με τα χέρια σας.
Χρησιμοποιείτε σκληρό καθαριστικά
Αυτήν τη στιγμή, εν μέσω πανδημίας COVID-19, φαίνεται ότι εξετάζουμε υπερβολικά το πώς καθαρίζουμε και απολυμαίνουμε τα πάντα, ακόμη και τον εαυτό σας. Ωστόσο, να θυμάστε ότι το απλό σαπούνι και το νερό αρκούν για να σκοτώσουν τον ιό που προκαλεί την νόσο COVID-19. Δεν υπάρχει λόγος να εφαρμόζετε στο δέρμα σας πιο σκληρά καθαριστικά.
Ξεπλύνετε τα μαλλιά μαζί με το σώμα
Για να αποτρέψετε την ακμή και τον ερεθισμό του δέρματος, λουστείτε με το σαμπουάν πρώτα, ξεπλύνετε τα μαλλιά σας, στη συνέχεια βάλτε μαλακτικό στα μαλλιά, πλύνετε το σώμα σας με σαπούνι και στο τέλος ξεπλύνετε ταυτόχρονα το μαλακτικό από τα μαλλιά και το σαπούνι από το σώμα. Ακολουθώντας αυτήν τη σειρά στο ντους σημαίνει ότι το πλύσιμο βοηθά στην πλήρη απομάκρυνση μαλακτικού και σαμπουάν από το δέρμα σας. Όσο για το ξύρισμα, αν το αφήσετε για τελευταία στιγμή στο ντους, οι τρίχες θα είναι πιο μαλακές από τη ζέστη, το νερό και τον ατμό και θα είναι πιο εύκολο να αφαιρεθούν.
Ντους (μόνο) το πρωί
Δεν υπάρχει κάποια ώρα που να είναι η καλύτερη για να κάνετε ντους. Εξαρτάται από το πρόγραμμά σας και την προσωπική σας προτίμηση. Το πρωινό ντους θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο ξύπνιοι. Ωστόσο, μην αγνοείτε τα πιθανά οφέλη από το βραδινό ντους. Πρώτον, ένα ζεστό ντους 10 λεπτών μία έως δύο ώρες πριν τον ύπνο βοηθάει να κοιμηθείτε γρηγορότερα, σύμφωνα με μια μετα-ανάλυση στο επιστημονικό περιοδικό Sleep Medicine Reviews. Καθώς το σώμα σας κρυώνει μετά τη ζεστασιά του ντους, διεγείρει το σώμα για να πάτε για ύπνο. Ένα άλλο πλεονέκτημα για το βραδινό ντους: Εάν είστε αλλεργικοί, το ντους πριν τον ύπνο θα ξεπλύνει τη γύρη από τα μαλλιά και το δέρμα σας.
Κάνετε ντους πολύ συχνά
Δεν είναι ανάγκη να κάνετε ντους με σαμπουάν και σαπούνι καθημερινά. Ειδικά τους πιο κρύους χειμερινούς μήνες, όταν μάλλον δεν ιδρώνετε τόσο πολύ και το δέρμα σας τείνει να είναι πιο ξηρό, μπορείτε να αλλάξετε συνήθειες. Μάλιστα, το να κάνετε ντους απλά μερικές φορές την εβδομάδα μπορεί να είναι το μόνο που χρειάζεστε. Εάν ασκείστε ή έχετε μια δουλειά που σας γεμίζει βρωμιές και αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε ντους δύο φορές την ημέρα, τότε δοκιμάστε να κάνετε ένα γρήγορο ξέβγαλμα μόνο με νερό την μία φορά και κάντε πλήρες ντους την άλλη.
ΠΗΓΗ: everydayhealth.com
Μια ξανθιά τηλεφωνεί στον άντρα της και του λέει κλαίγοντας:
«Μόλις συνειδητοποίησα πως είμαι χαζή….»
«Τι έχεις αγάπη μου, γιατί κλαις;» τη ρωτάει ο άντρας της.
«Πήγα στο σούπερ μάρκετ και πήρα ένα παζλ που είχε προσφορά. Προσπαθώ να το φτιάξω εδώ και 2 ώρες όμως όλα τα κομμάτια μου φαίνονται τα ίδια».
«Τι πάζλ είναι αυτό;»
«Ένα παιδικό με ένα κοκοράκι απ΄ έξω» του λέει η ξανθιά.
«Εντάξει όταν έρθω σπίτι θα σε βοηθήσω να το φτιάξεις» της λέει.
Το μεσημέρι γυρίζει ο άντρας της σπίτι και την βλέπει να σπαράζει στο κλάμα. Την πλησιάζει και της λέει:
«Αγάπη μου μην κλαις και μην ξαναπείς ποτέ πως είσαι χαζή για τέτοια μικροπράγματα. Έλα σκούπισε τα μάτια σου τώρα και φύλαξε τα Κορν φλέικς πάλι μέσα στο κουτί τους….»
Πολλοί υποψιάζονταν ότι ο σκεπαρνάς, ένα πτηνό που θυμίζει πετροχελίδονο και απαντάται και στην Ελλάδα, περνά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του στον αέρα. Μελέτη στην Ελβετία, η οποία παρακολούθησε πτηνά με συσκευές καταγραφής δεδομένων, επιβεβαιώνει τώρα ότι ο μετρ των αιθέρων περνά τουλάχιστον 200 μέρες εν πτήσει σε κάθε του εξόρμηση. «Μέχρι σήμερα, τέτοια μακροπρόθεσμη δραστηριότητα μετακινήσεων είχε παρατηρηθεί μόνο σε είδη που ζουν στη θάλασσα» σχολιάζει ο Φέλιξ Λίχτι του Ελβετικού Ορνιθολογικού Ινστιτούτου, επικεφαλής της μελέτης.
Τα άλμπατρος, για παράδειγμα, έχει διαπιστωθεί ότι πετούν αδιάκοπα γύρω από την υδρόγειο, συμπληρώνοντας το γύρο του κόσμου έως και μια φορά το εξάμηνο. Η ομάδα του Δρ Λίχτι παρουσιάζει τώρα ανάλογα ευρήματα για τον σκεπαρνά (Tachymarptis melba) στην επιθεώρηση Nature Cοmmunications. Οι ερευνητές τοποθέτησαν μικρές συσκευές καταγραφής σε τρεις σκεπαρνάδες που φώλιαζαν στις ελβετικές Άλπεις. Τα τρία πουλιά συνελήφθησαν και πάλι τον επόμενο χρόνο προκειμένου να ανακτηθούν οι μετρήσεις. Οι συσκευές παρακολούθησης, βάρους μόλις ενάμισι γραμμαρίου, κατέγραφαν αδιάκοπα την επιτάχυνση και το γεωγραφικό στίγμα των πτηνών στις 200 μέρες που μεσολάβησαν από την τοποθέτησή τους.
Η ανάλυση αποκάλυψε ότι κανένας από τους τρεις σκεπαρνάδες δεν είχε πατήσει σε στερεό έδαφος κατά τη μετανάστευσή τους στην Αφρική και την επιστροφή τους στην Ευρώπη την επόμενη άνοιξη. Οι ερευνητές πιστεύουν ότι στη διάρκεια των περιπλανήσεών τους οι σκεπαρνάδες τρέφονται με πλαγκτόν που αιωρείται στον αέρα και πιθανότατα κοιμούνται εν πτήσει, αν κοιμούνται καν. Ο Δρ Λίχτι επικαλείται επίσης προηγούμενες, ανεκδοτολογικές αναφορές, σύμφωνα με τις οποίες οι νεαροί σκεπαρνάδες περνούν τρία χρόνια στον αέρα μέχρι να φτάσουν σε αναπαραγωγική ηλικία, οπότε προσγειώνονται για το πρώτο τους ζευγάρωμα.
Ακόμα και τότε, όμως, δεν μπορούν να κουρνιάσουν όπως άλλα πτηνά, καθώς τα πόδια τους είναι υπερβολικά μικρά και επιτρέπουν μόνο την προσκόλληση στα κάθετα βράχια όπου οι σκεπαρνάδες χτίζουν τις φωλιές τους. Περαιτέρω μελέτες θα μπορούσαν να δώσουν οριστική απάντηση για το μέγιστο χρόνο που μπορεί να περάσει στον αέρα αυτό το αεροδυναμικό πτηνό.
πηγή: in.gr
Λέει ο πεθερός στο μέλλοντα γαμπρό του :
– Εγώ σου δίνω 10 χιλιάδες ευρώ προίκα. Εσύ τι θα μου δώσεις;
– Την απόδειξη.
Ένα αντρόγυνο τσακώνεται άσχημα.
Ο άντρας λέει :
– Όταν πεθάνεις, θα σου βάλω μια ταφόπλακα που θα λέει:
”Εδώ κείτεται η σύζυγος μου Ελένη. Κρύα όπως πάντα”.
Η γυναίκα του απαντάει :
– Όταν πεθάνεις, θα σου βάλω μια ταφόπλακα που θα λέει :
“Εδώ κείτεται ο σύζυγος μου, Νίκος. Επιτέλους σκληρός”.