Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020

Η Demi που είναι διάσημη για τις πλούσιες καμπύλες της, το αβυσσαλέο ντεκολτέ της


Είναι διάσημη για τις πλούσιες καμπύλες της, το αβυσσαλέο ντεκολτέ της και τις πικάντικες αναρτήσεις της. Η Demi Rose ξέρει καλά το παιχνίδι των social media και κάθε post της στο Instagram τραβάει τα κλικ και τα likes σαν μαγνήτης.

 


Αυτή τη φορά η 25χρονη Βρετανίδα με τους 14,1 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, πραγματοποίησε μια φωτογράφιση προκειμένου να τονώσει τον τουρισμό αλλά και το… ηθικό όσων την ακολουθούν στο Instagram.

 



 

H Η Demi Rose ποζάρει με το… ιδιαίτερο μαγιό της σε παραλία με χρυσαφένια άμμουδιά και σχολιάζει γράφοντας: «Το καλοκαίρι του 2020 δεν ακυρώθηκε μωρά μου». Η 24χρονη από το Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας μόνο απαρατήρητη δεν περνάει με τις πλούσιες καμπύλες της, με τον Βρετανικό Τύπο να την αποκαλεί Κιμ Καρντάσιαν της Βρετανίας.

 



 

Ξεκινώντας πριν από 6 χρόνια την ενασχόλησή της με το Instagram, έγινε πολύ γρήγορα γνωστή για τα σωματικά της προσόντα, τα οποία επιδεικνύει ανελλιπώς με αναρτήσεις της. Σήμερα είναι επισήμως μοντέλο για γνωστά brands, διαθέτει μάνατζερ και δική της ιστοσελίδα.  Η τελευταία της φωτογράφιση διαφημίζοντας μαγιό έγινε στην Ίμπιζα. Το χαρακτηριστικό της είναι το αβυσσαλέο ντεκολτέ της, στο οποίο ασυναίσθητα «καρφώνονται» τα εκατομμύρια μάτια των θαυμαστώ της.

 



 

Η Η Demi Rose η οποία έχει δηλώσει πως το όνειρο της είναι να γίνει κορίτσι του James Bond, αποτελεί τα τελευταία χρόνια  «αντικείμενο του πόθου» πολλών αντρών, καθώς με τις εμφανίσεις της και τις πληθωρικές καμπύλες της ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη. Φυσικά δεν γνωρίζουμε εάν έχει ταλέντο στην υποκριτική, μιας και για να παίξει κάποια γυναίκα το ρόλο του κοριτσιού του James Bond δεν χρειάζεται να έχει μονάχα ομορφιά, αλλά και λίγο ταλέντο. Εμείς πάντως θα την προτιμούσαμε για κορίτσι στην αμερικάνικη σειρά Baywatch. Άλλωστε το καλοκαίρι, ο ήλιος και η θάλασσα ταιριάζουν περισσότερο στα …χαρακτηριστικά της Ντέμι.

Πηγή:activeman.gr

Νυχτερινές δουλειές



Ένας άνδρας βρίσκει μια πόρνη σε ένα μπαρ. «Αυτή είναι η τυχερή σου νύχτα. Έχω ένα παιχνίδι για εσένα. Θα κάνω ό,τι θες για 300 λίρες, αρκεί να το πεις χρησιμοποιώντας τρεις λέξεις». Ο άνδρας τότε λέει, «Ε, γιατί όχι;». Βγάζει 300 λίρες από την τσέπη του και λέει με σιγανή φωνή: «Βάψε το σπίτι».

Το τζίνι και ο ηλίθιος



Τρεις τύποι που έχουν εγκλωβιστεί σε ένα ερημικό νησί βρίσκουν ένα μαγικό λυχνάρι, μέσα στο οποίο κρύβεται ένα τζίνι που τους χαρίζει από μία ευχή. Ο πρώτος άνδρας εύχεται να γυρίσει πίσω στο σπίτι. Ο δεύτερος, το ίδιο. Ο τρίτος άνδρας λέει: «Νιώθω μόνος. Μακάρι οι φίλοι μου να γύριζαν πίσω».

3 Πράγματα που προσπαθεί να πει η πείνα σου!





Μπορεί να τρως επειδή γουργουρίζει το στομάχι σου ή απλά επειδή αυτά τα μπισκότα που έφερε ο συνάδελφος σου στη δουλειά φαίνονται δελεαστικά ακαταμάχητα! Ή ίσως επειδή είσαι πολύ στρεσαρισμένος από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις.



Η πείνα σου, είτε είναι φυσική, είτε ψυχολογική είτε συναισθηματική μπορεί να σου δώσει σημαντικά σημάδια για όλα όσα συμβαίνουν στον οργανισμό σου, και στο σώμα αλλά και στο μυαλό σου. Δες παρακάτω 3 πράγματα που προσπαθεί να σου πει η πείνα σου!

Πεινάς



Οκ, μπορεί να σου ακούγεται αυτονόητο, αλλά δεν είναι πάντα εύκολο να καταλάβεις πότε πεινάς πραγματικά και πότε όχι. Τα συναισθήματα, το περιβάλλον αλλά και οι άνθρωποι που είναι μαζί σου, παίζουν σημαντικό ρόλο στο αν θα τσιμπολογήσεις εκείνο το σνακ ή όχι. Όταν αναφερόμαστε όμως σε πραγματική πείνα, πρέπει να ακούσεις όλα τα φυσικά σημάδια: ένα άδειο στομάχι που γουργουρίζει ή ξαφνική υπνηλία είναι μερικά από αυτά. Φυσικά σε κάθε άνθρωπο μπορεί να διαφέρουν τα σημάδια. Άλλα σημάδια μπορεί να είναι το αίσθημα της ζάλης, ο πονοκέφαλος ή η αδυναμία.

Το να γνωρίζεις πότε πεινάς πραγματικά είναι πολύ σημαντικό στο να αντιμετωπίζεις πιο εύκολα τη κατάσταση. Και όταν πεινάς, φυσικά και πρέπει να φας! Όταν ικανοποιείς την πείνα σου τη κατάλληλη στιγμή και με τη κατάλληλη ποσότητα φαγητού, τότε μπορείς να διατηρήσεις σταθερά τα επίπεδα του ζαχάρου στο αίμα σου. Επίσης με αυτό τον τρόπο, στέλνεις στο σώμα σου το μήνυμα πως σέβεσαι και ικανοποιείς τις ανάγκες του όποτε εκείνο θελήσει.

 

Πρέπει να αλλάξεις παραστάσεις



Ρώτησε τον εαυτό σου “τι αισθάνομαι πραγματικά αυτή τη στιγμή;” Μπορεί να αισθάνεσαι πλήξη ή ανησυχία για παράδειγμα. Στη συνέχεια, σκέψου τι μπορείς να κάνεις για να αναγνωρίσεις αυτό το συναίσθημα. Αν αισθάνεσαι νευρικός, μια βόλτα έξω από το κτίριο που βρίσκεσαι μπορεί να είναι ένας υγιή αντιπερισπασμός. Επίσης σε μια έρευνα που διεξήχθη το 2015, είχε αποδειχτεί πως μια βόλτα σε εξωτερικό περιβάλλον μπορεί να περιορίσει σε σημαντικό βαθμό τις λιγούρες σου όταν είσαι αγχωμένος. Η αναγνώριση των πραγματικών σου αναγκών, μπορούν να σε χορτάσουν περισσότερο ακόμη και από το φαγητό.

 

Χρειάζεσαι ένα διάλειμμα



Μερικές φορές μπορείς να χρησιμοποιείς το φαγητό επειδή δεν θέλεις να δώσεις στον εαυτό σου ένα διάλειμμα από την εργασία σου. Δώσε στον εαυτό σου την άδεια να αναπνεύσει μια στο τόσο κάνοντας ένα διάλειμμα, έτσι ώστε να μην χρησιμοποιείς το φαγητό σαν δικαιολογία.

Αν αντιμετωπίζεις πρόβλημα στο να κάνεις διάλειμμα, βάλε ένα χρονόμετρο για 20 λεπτά έτσι ώστε να βγάλεις την δουλειά που πρέπει και μόλις τελειώσει ο χρόνος να μπορέσεις να φας το σνακ που θέλεις με την ησυχία σου.

Πηγή:manslife.gr

Τι συμβαίνει στον εγκέφαλο μας όταν ζηλεύουμε




Η ζήλια είναι ένα συναίσθημα που όλοι, λίγο ως πολύ, έχουμε βιώσει. Οι ανθρώπινες σχέσεις είναι δομημένες κατά τέτοιο τρόπο ώστε ο καθένας, έστω και σε μικρό βαθμό, να αισθάνεται ζήλια για τον πλησίον του. Μέχρι ενός σημείου η ζήλια είναι φυσιολογική, τόσο στην περίπτωση που προέρχεται από το περιβάλλον μας, όσο και στην περίπτωση που είναι δικό μας συναίσθημα. Εντούτοις, όταν η ζήλια καθορίζει τη συμπεριφορά μας ή στην περίπτωση που αφήνουμε το συναίσθημα να μας κατακλύσει, τότε τα πράγματα δυσκολεύουν.

Συχνά μπερδεύουμε τη σημασία της λέξης ζήλια με την λέξη φθόνος. Οι δύο λέξεις αντιπροσωπεύουν εντελώς διαφορετικά συναισθήματα. Αισθανόμαστε ζήλια για πράγματα που έχουμε ήδη, συνήθως όταν νομίζουμε ότι τα κεκτημένα μας απειλούνται από άλλους. Αντίθετα, αισθανόμαστε φθόνο για πράγματα που έχουν οι άλλοι και όχι εμείς. Τα δύο αυτά συναισθήματα ενεργοποιούν διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου και αυτό αντανακλά στον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν τη συμπεριφορά μας.


 
Όμως, τι πραγματικά συμβαίνει στον εγκέφαλο μας όταν ζηλεύουμε;
«Η ζήλια είναι η συναισθηματική αντίδραση που προκύπτει όταν νιώθουμε απειλή ότι θα χάσουμε μια ουσιαστική σχέση από ένα τρίτο άτομο», εξηγεί η νευροψυχολόγος δρ. Σάναμ Χάφεζ. «Παρότι η ζήλια συνδέεται συνήθως με ερωτικές σχέσεις, μπορεί να προκύψει σε οποιαδήποτε μορφή σχέσης όπως στην οικογένεια, στις φιλίες ακόμα και στην δουλειά, όταν έρχεται κάποιος καινούριος υπάλληλος στο γραφείο». Είναι δύσκολο να εξετάσουμε και να ερευνήσουμε την ζήλια καθώς επηρεάζεται από εξωτερικούς παράγοντες και από το περιβάλλον –είναι αδύνατο να ζητήσουμε από ένα ζευγάρι να αρχίσει να ζηλεύει ο ένας τον άλλον, έτσι απλά, στο πλαίσιο μιας συνεδρίας.

Επιστήμονες οι οποίοι έχουν ερευνήσει την σχέση της ζήλιας και του εγκεφάλου θεωρούν ότι επηρεάζει το μετωπιαίο λοβό. Πρόκειται για το μέρος του εγκεφάλου που έχει σημαντικό ρόλο στον έλεγχο των συναισθημάτων μας, στην συνείδηση, στην νόηση και στην κρίση, καθώς και στην αλληλεπίδραση μας με το περιβάλλον. Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Emotion» το 2015 έδειξε ότι οι άνθρωποι ζήλευαν περισσότερο όταν διεγειρόταν ο αριστερός μετωπιαίος φλοιός του εγκεφάλου τους.

Η δρ. Χάφεζ υποστηρίζει ότι και το πλάγιο διάφραγμα του εγκεφάλου συνδέεται με την ζήλια, επειδή επεξεργάζεται τον «κοινωνικό πόνο» ή την εμπειρία του να αισθάνεται κάποιος παραμελημένος ή πληγωμένος από τους άλλους σε διάφορες καταστάσεις. Σημειώνει ότι η ζήλια μπορεί να δημιουργήσει επιπλέον άγχος. Ο εγκέφαλος μπορεί να απελευθερώσει ορμόνες του στρες που προκαλούν οξεία αντίδραση στρες (ASD). Αυτός είναι και ο λόγος που όταν αισθανόμαστε κτητικοί απέναντι σε κάποιον ή σε κάτι μπορεί να νιώθουμε περισσότερο άγχος ή πόνο.

Τι κάνει ο φθόνος στον εγκέφαλο μας
Τα συναισθήματα φθόνου δεν εμφανίζονται σε οποιαδήποτε περιοχή του εγκεφάλου. Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «Human Brain Mapping» το 2010 έδειξε ότι όταν ακούμε για παράδειγμα τον μισθό του συναδέλφου μας ή όταν βλέπουμε το μεγάλο σπίτι του γείτονα μας, ενεργοποιείται ένα μέρος του εγκεφάλου που ονομάζεται κοιλιακό ραβδωτό στρώμα. «Το κοιλιακό ραβδωτό στρώμα είναι μέρος του μεταιχμιακού συστήματος του εγκεφάλου που εμπλέκεται στη λήψη αποφάσεων και στις συμπεριφορές που σχετίζονται με την ανταμοιβή» λέει ο νευρολόγος δρ. Κλίφορντ Σεγκίλ. Αν νιώθουμε χάλια και ενοχικά, συγκρίνοντας τον εαυτό μας με την επιτυχία κάποιου άλλου, σίγουρα υπεύθυνο είναι το κοιλιακό ραβδωτό στρώμα.
Άλλη έρευνα του 2016 του «Nature Communications» έδειξε ότι η πρόσθια έλικα του προσαγωγίου του εγκεφάλου μας πιθανόν συνδέεται με τον φθόνο, καθώς επεξεργάζεται όλα όσα παρατηρούμε στους άλλους. «Η πρόσθια έλικα του προσαγωγίου του εγκεφάλου εμπλέκεται σε πολλές περίπλοκες λειτουργίες όπως με την ενσυναίσθηση, τα συναισθήματα και τις λήψεις αποφάσεων», λέει ο δρ. Σεγκίλ.

Ορισμένοι ερευνητές εκτιμούν ότι η αυτή η περιοχή του εγκεφάλου ευθύνεται και για τον πόνο που προκαλεί ο φθόνος. Η πρόσθια έλικα του προσαγωγίου του εγκεφάλου μας βοηθά να διευθετήσουμε δυσαρμονίες και συγκρούσεις και ενεργοποιείται όταν νιώθουμε πόνο. Αν ενεργοποιηθεί την στιγμή που νιώθουμε φθόνο για κάτι, αισθανόμαστε αγωνία, οδύνη -κάτι που μας κάνει παράλογους και βεβαίως, είναι ενοχλητικό.

Μπορούμε να σταματήσουμε να νιώθουμε ζήλια ή φθόνο;
Πόσο εφικτό είναι να πάψουμε να νιώθουμε ζήλια ή φθόνο; Ο δρ. Σεγκίλ πιστεύει ότι είναι πιθανό να «μάθουμε» να ζηλεύουμε λιγότερο.
Κάποιες έρευνες το επιβεβαιώνουν. Μια έρευνα που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Scientific Reports» το 2017 έδειξε ότι οι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να νιώθουν περισσότερο φθόνο αν έχουν μεγαλύτερο ραχιαίο πλάγιο προμετωπιαίο φλοιό (DLPFC). Ο DLPFC παίζει καθοριστικό ρόλο στις ανώτερες λειτουργίες του εγκεφάλου όπως την μνήμη, την συγκέντρωση και την προσοχή. Οι άνθρωποι που έχουν μεγάλο DLPFC έχουν και υψηλή συναισθηματική νοημοσύνη, που σημαίνει ότι νιώθουν λιγότερο φθόνο.


 
Γίνεται αντιληπτό ότι το DLPFC μας κάνει να νιώθουμε συνεχώς φθόνο απέναντι τους άλλους. Αν θέλουμε να περιορίσουμε την επίδραση του μπορούμε να μάθουμε να ελέγχουμε τα συναισθήματα μας και να σεβόμαστε τα συναισθήματα των άλλων.

Η δρ. Χάφεζ συμφωνεί τονίζοντας ότι αν νιώθουμε συνεχώς ζήλια καλό θα ήταν να απευθυνθούμε σε κάποιον επαγγελματία και ειδικό για καθοδήγηση και βοήθεια. «Η ψυχοθεραπεία είναι ένας καλός τρόπος για να προσδιορίσουμε και να αντιμετωπίσουμε διάφορα θέματα που μας απασχολούν όπως και την ζήλια», αναφέρει. Η θεραπεία θα μας βοηθήσει να απελευθερώσουμε τον πόνο που νιώθουμε, να δούμε τα βασικά ζητήματα που μας απασχολούν και μας βασανίζουν και να βρούμε τις αιτίες πίσω από τις συμπεριφορές μας. Με απλά λόγια, θα μπορέσουμε να μάθουμε να αντιδράμε σε διάφορες καταστάσεις με λιγότερο οδυνηρούς τρόπους, με λιγότερο πόνο και ζήλια.

Πηγή: Huffingtonpost.gr