0

Στο τροπάριο με το οποίο ξεκίνησε το φετινό καλοκαίρι συνεχίζει η Μαρία Κορινθίου.
Από τις αρχές Μαΐου ποστάρει ασταμάτητα φωτογραφίες της με εσώρουχα, κυρίως μαύρης απόχρωσης και πολύ σπάνια σπάει αυτό το μοτίβο με φωτογραφίες με μαγιό. Για την ακρίβεια, μία ανάρτησε και κατάφερε να κάνει την πιο σέξι ανάρτηση για το καλοκαίρι ως τώρα.

Αφού την έκανε και άφησε σε ακινησία και αποχαύνωση όλο τον ανδρικό πληθυσμό, η Μαρία επανήλθε στα γνώριμα της σκηνικά. Αυτή τη φορά βέβαια δεν είναι κάποιο σκηνικό που να θυμίζει ή να είναι όντως στη νότια Ιταλία, όπου έκανε άλλωστε μεγάλο μέρος των φωτογραφίσεων της με εσώρουχα για γνωστή επωνυμία εσωρούχων με την οποία συνεργάζεται.

Ο νέος κύκλος προέρχεται από Ελλάδα. Νησί και ήλιος. Αυτό το δίπτυχο μπαίνει στο φόντο της φωτογραφίας. Αυτό και το κατάλευκο σπίτι. Μπροστά απ΄όλα αυτά, για να δίνει τον τόνο, η Μαρία Κορινθίου με μαύρα εσώρουχα. Τα γνωστά, τα κλασικά εσώρουχα που σε άλλο κορμί πιθανότατα δεν θα έκαναν το κλικ στο μάτι. Αλλά πάνω στη Μαρία γίνονται απανωτά και άπειρα κλικ. Το μάτι ανοιγοκλείνει μόνο του.
Βλέποντας αυτή την εικόνα δύσκολα μπορείς να σκεφτείς κάτι άλλο. Τίποτα πιο πληθωρικό δεν υπάρχει από τη Μαρία Κορινθίου. Τίποτα πιο καλοκαιρινό απ΄αυτό. Να ξυπνάς για παράδειγμα μες στα ιδρωμένα σεντόνια του καλοκαιριού και στο μπαλκόνι να ατενίζει τη θάλασσα η Μαρία. Ποίηση. 













Πηγή:parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top