0


  
Είχα κανονίσει να συναντήσω ένα φίλο στο Σύνταγμα και περνώντας μπροστά από το ξενοδοχείο Grande Bretagne χτύπησε το τηλέφωνό μου.  

Καθώς μιλούσα είδα από μακριά μια κοπέλα να πλησιάζει. Είχε προσεγμένο ντύσιμο, αδύνατο σώμα με πολύ καλές αναλογίες και γλυκιά φατσούλα. Την κοίταξα στα μάτια λίγα δευτερόλεπτα και κατάλαβα ότι πρέπει να αναλάβω δράση… Έκλεισα το τηλέφωνο και της έκανα νόημα με το χέρι.

Εγώ: Έλα εδώ.

Χρύσα: Παρακαλώ;

Εγώ: Έλα λίγο εδώ.

Χρύσα: Ναι πες μου, γνωριζόμαστε από κάπου;

Εγώ: Όχι… τώρα θα γνωριστούμε!

Χρύσα: Γιατί;

Εγώ: Γιατί μου αρέσεις.

Χαμογέλασε… της χαμογέλασα και εγώ…

Ο υπάλληλος του ξενοδοχείου μας κοιτούσε σαστισμένος! Δεν ήθελα η να νιώσει άβολα κοπέλα για αυτό την πήρα παραπέρα να μην ήμαστε μπροστά στην είσοδο.    

Περπατήσαμε λίγο στη πλατεία και ύστερα καθίσαμε σε ένα πεζούλι. Γνωριστήκαμε, έμαθε τα βασικά για μένα, έμαθα τα βασικά για αυτήν  και επειδή δεν είχα χρόνο ανταλλάξαμε αριθμούς και φύγαμε.

Την πήρα τηλέφωνο μετά από δύο μέρες. Δεν βγήκαμε καν ραντεβού,  ήρθε κατευθείαν στο σπίτι μου…

Ο συνολικός χρόνος που επένδυσα για να γνωρίσω αυτή την κοπέλα και να την ρίξω ήταν 15 λεπτά πάνω κάτω…



Ένα μυστικό που έμαθα μερικά χρόνια πριν

Προσπαθούσα αρκετά χρόνια να μάθω πως μπορείς να ρίχνεις γυναίκες αποτελεσματικά αλλά η πρόοδος δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντική.

Έβλεπα κάποιους άντρες που ήταν πολύ καλοί στο ¨καμάκι¨ και με τσάτιζε η αντίθεση με το δικό μου επίπεδο!

Πως μπορεί άλλοι να είναι τόσο κάλοι στο να ρίχνουν γυναίκες ενώ εγώ τόσο τραγικός; Έχεις παρατηρήσει ποτέ άντρα που είναι πραγματικά πολύ κάλος στο να ρίχνει γυναίκες;

Φαίνεται ότι ξέρει ακριβώς τι πρέπει να κάνει. Σε κάθε περίπτωση. Πότε πρέπει να μιλήσει, τι να πει, με ποιο τρόπο, πότε να αγγίξει την γυναίκα κ.λπ. Όσο κυλάει ο χρόνος η γυναίκα ανάβει όλο και πιο πολύ. Χωρίς να έχουν γίνει πολλά-πολλά μέσα σε λίγη ώρα η άλλη λιώνει για πάρτη του όπως θα έλιωνε ένα παγάκι στη Σαχάρα.

Όλα γίνονται τόσο εύκολα και γρήγορα που σε εκνευρίζει!

Κάθε φόρα που βλέπεις έναν τέτοιο άντρα να έχεις ένα πράγμα στο μυαλό σου: Ότι αυτός ο άντρας είναι τόσο κάλος στο να ρίχνει γυναίκες γιατί το έχει κάνει 100.000 φόρες.

Αυτή είναι η βασική διαφορά ανάμεσα σε αυτόν και εσένα.

Αυτός ξέρει όλη την διαδικασία, από το πρώτο βλέμμα ως την κρεβατοκάμαρα, απ΄ έξω και ανακατωτά. Τα κάνει όλα ενστικτωδώς σωστά χωρίς να σκέφτεται καν.

Αυτό έκαναν όλοι όσοι γνώρισα που ήταν πολύ καλοί στο ¨καμάκι¨. Είχαν ένα lifestyle που τους επέτρεπε να φλερτάρουν καθημερινά πολλές γυναίκες συνέχεια.  

Παρατήρησα ότι εγώ φλέρταρα 1-2-3 γυναίκες το μήνα, ενώ όσοι το είχαν πραγματικά φλέρταραν με 10-20 γυναίκες τη μέρα! Σχεδόν κάθε μέρα.


Σκέψου και κάνε το πολλαπλασιασμό, ένας τέτοιος άντρας μπορεί να φλερτάρει 5000 γυναίκες το χρόνο. Εσύ πόσες φλερτάρεις μέσα στο χρόνο που έχεις απαιτήσεις να ρίχνεις γυναίκες εύκολα και γρήγορα;



Μετά από αυτή τη συνειδητοποίηση προσάρμοσα το τρόπο ζωής μου έτσι ώστε να μιλάω σε ένα μεγάλο αριθμό γυναικών κάθε μέρα.

Εκεί που φλέρταρα 1-2-3 γυναίκες το μήνα άρχισα να φλερτάρω 400. Αυτό ήταν ελάχιστο όριο  που έθεσα στον εαυτό μου.

Δεν ήταν εύκολο να το κάνω, ειδικά στην αρχή. Αγχωνόμουν αρκετά, το μυαλό μου έβρισκε χίλους δυο λόγος γιατί να μην το κάνω. Επέμεινα όμως, παρόλη την πίεση και συνήθως κάθε μήνα τηρούσα το όριο.

Είναι περιττό να σου πω ότι μέσα σε 1 χρόνο είδα περισσότερη πρόοδο από ότι είχα δει σε 5!

Το να ρίχνεις γυναίκες συστηματικά γίνεται κατά κάποιο τρόπο μοιραίο όταν φλερτάρεις τόσες πολλές γυναίκες συνέχεια. Αποκτάς πολύ εμπειρία και το βασικότερο αποκτάς μια ορμή από την καθημερινή τριβή που σε κατευθύνει από μόνη της.

Σκέψου το σαν να σπρώχνεις ένα αυτοκίνητο. Στην αρχή είναι πολύ δύσκολο αλλά όσο πιο πολύ φόρα παίρνει το όχημα τόσο πιο εύκολα το σπρώχνεις!

Ήταν η πρώτη φορά στη ζωή μου που κατάφερα να κάνω πραγματικά καλό ¨καμάκι¨. Από αυτή η περίοδο και μετά είχα συνέχεια επιτυχίες και μάλιστα αρκετά εύκολα.  

Εύχομαι να είχα ξεκινήσει νωρίτερα να φλερτάρω με τόσες πολλές γυναίκες. Θα είχα γλιτώσει πολλά χρόνια στασιμότητας και άγχους.

Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω λοιπόν καταλαβαίνεις πως δεν μπορείς να ρίχνεις γυναίκες αν φλερτάρεις μια στο τόσο.

Δεν βγήκα μια μέρα έξω και ξαφνικά έριξα την Χρύσα σε 15 λεπτά! Μου πήρε 7 χρόνια και χιλιάδες προσεγγίσεις για να μάθω να μπορώ να ρίχνω την κάθε Χρύσα σε 15 λεπτά.


Βάλε το φλερτ στην καθημερινότητά σου

Αν λοιπόν και εσύ θέλεις να γίνεις πραγματικά καλός στο να ρίχνεις γυναίκες, είτε για να πας με πολλές, είτε για να γνωρίσεις τη μία θα σου δώσω μια συμβουλή:

Βγες έξω και μίλα σε γυναίκες!!! Φλέρταρε κάθε μέρα όσες γυναίκες σου αρέσουν. Φρόντισε να εκτεθείς όσο πιο πολύ γίνετε στο ¨καμάκι¨. Μόνο αν εξασκείσαι συνέχεια θα δεις σοβαρή πρόοδο. Μόνο αν φλερτάρεις συνέχεια θα ρίχνεις γυναίκες συνέχεια.

Πάντα όμως όταν προσεγγίζεις μια γυναίκα να το κάνεις με χαμόγελο και σεβασμό. Δεν σου χρωστάει καμία τίποτα. Έχει γεμίσει η Ελλάδα από προσβλητικούς, θρασύδειλους και προβληματικούς τύπους. 

Στο ξαναλέω: Δεν θα βγει κάτι αν τώρα που σε καίει κάνεις 1-2 προσπάθειες, το ξεχάσεις και μετά από 5 μήνες που θα το ξαναθυμηθείς κάνεις πάλι 1-2 προσπάθειες. Θέλει καθημερινή ενασχόληση.

Οι άντρες που είναι πολύ πετυχημένοι με τις γυναίκες εκτίθενται σε πολύ μεγάλους αριθμούς γυναικών συνέχεια. Αν εκτίθεσαι και εσύ καθημερινά μετά από λίγα χρόνια θα αναρωτιούνται οι άλλοι πως μπορεί εσύ και να ρίχνεις γυναίκες τόσο εύκολα και γρήγορα!


 Πάρε ένα φύλλο χαρτί και γράψε πόσες γυναίκες φλέρταρες το τελευταίο χρόνο. Αν δεν είσαι ικανοποιημένος από τον αριθμό γράψε πόσες γυναίκες θα φλερτάρεις από εδώ και στο εξής για ένα έτος. Βάλε αυτό το χαρτί στο πορτοφόλι σου και μην ησυχάσεις αν δεν πιάσεις τον στόχο σου μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top