0  
Ωραία τα πάρτι αλλά δεν είναι (για όλους) εύκολη υπόθεση. Ειδικά αν είσαι άνθρωπος που δεν κάνει εύκολα φίλους, δεν ανοίγεται ή απλώς νιώθει άβολα όταν είναι μαζί με πολύ κόσμο.Αποτέλεσμα; Πηγαίνεις, πίνεις ένα ποτό, φεύγεις με χάλια διάθεση. 

Εμείς σου έχουμε τις κατάλληλες συμβουλές για να σου μείνουν όλα τα πάρτι.1. Μη δίνεις βαρετές απαντήσεις

"Μια κουβέντα είναι αυτό", θα μας πεις, αλλά αξίζει να προσπαθήσεις θα σου πούμε. Μπορείς ας πούμε στην ερώτηση «τι κάνεις;» (όταν κάποιος δεν στην κάνει μηχανικά, αλλά πραγματικά θέλει να ακούσει τι έχεις να του πεις), προσπάθησε αντί για το τετριμμένο "καλά, εσύ;" να πεις όντως κάτι ωραίο που σου συνέβη την τελευταία εβδομάδα (μία ωραία ταινία που είδες ή ένα εστιατόριο που θέλεις οπωσδήποτε να ξαναπάς), δηλαδή κάτι που θα κρατήσει τον άλλον στη συζήτηση.

2. Κάνε ένα pre- πάρτι με τα σωστά άτομα

Ένας πολύ καλός τρόπος να πας με ανεβασμένη διάθεση στο πάρτι, είναι να περάσεις μερικές ώρες πριν με άτομα που όντως σε κάνουν να περνάς πολύ καλά, γελάτε συνέχεια και σου ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση.

3. Ζήτα μια (μικρή) χάρη από κάποιον

Για παράδειγμα, ζήτα ευγενικά από κάποιον , να σου κρατήσει για λίγο το πότο μέχρι να επιστρέψεις από την τουαλέτα ή να σε βοηθήσει με το παλτό σου κλπ. Σύμφωνα με τον Matthew Hussey, ειδικό στις σχέσεις και το φλερτ, αν ζητήσεις κάποια χάρη από κάποιον, τον κάνει αυτομάτως να σε συμπαθήσει περισσότερο. 

4. Να έχεις γνώμη και να τη λες

Είναι σημαντικό να μπορείς να εκφράσεις και να υποστηρίξεις την άποψη σου σε μία συζήτηση. Αν ας πούμε συζητάτε για το Game Of Thrones και κάποιος έχει κόλλημα με την σειρά, αλλά εσύ πιστεύεις πως στον τελευταίο κύκλο έκανε κοιλιά, πες το. Το είναι ό,τι λες να το λες με χιούμορ.

5. Να είσαι ενημερωμένος για επίκαιρα κοινωνικά θέματα

Όχι ότι θα κάτσεις να αναλύσεις τα κοινωνικοπολιτικά προβλήματα της χώρας στο πάρτι, αλλά ένα ζήτημα που αφορά τον περισσότερο κόσμο (είμαστε σίγουροι  ότι κάτι έχεις στο μυαλό σου), έχει πολύ περισσότερο ενδιαφέρον για συζήτηση, από το να ρωτάς τον άλλο πόσα αδέρφια έχει ή τι αθλήματα έκανε στα 10 του.

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top