0

Με μια φωτογραφία που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instragram ο Καταλανός ποδοσφαιριστής βάζει τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει από την σύζυγό του

Εδώ και μερικές εβδομάδες δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο υποστήριζαν ότι ο Ζεράρ Πικέ και η σύντροφός του, Σακίρα, έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους. Αιτία αυτών των δημοσιευμάτων ήταν οι σπάνιες κοινές εμφανίσεις της Κολομβιανής τραγουδίστριας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή αυτό το καλοκαίρι, με εξαίρεση την παρουσία τους στον πολυτελή γάμο του Λιονέλ Μέσι τον Ιούλιο.


Όμως, ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα θέλησε να δώσει τέλος στις φήμες περί χωρισμού από την Σακίρα και το έκανε με τον δικό του τρόπο. Ο διεθνής παίκτης ανέβασε πριν δύο μέρες στον λογαριασμό του στο Instagram μια φωτογραφία μαζί με την γοητευτική τραγουδίστρια από την έξοδό τους για να αγοράσουν μάσκες για το Χάλογουιν.




Στη φωτογραφία με την λεζάντα «mask shopping» ο 30χρονος Πικέ έχει στην αγκαλιά του την 40χρονη Σακίρα και με τίποτα δεν θυμίζουν ζευγάρι που πρόκειται να χωρίσει. Η Σακίρα και ο Πικέ συναντήθηκαν για πρώτη φορά πριν επτά χρόνια, όταν εκείνη γύριζε το βίντεοκλιπ 
του Waka Waka πριν από το Μουντιάλ του 2010. Ο ποδοσφαιριστής ζήτησε το τηλέφωνο της τραγουδίστριας, όπως  ο ίδιος έχει αποκαλύψει σε συνέντευξή του και οι δυο τους έγιναν ζευγάρι στις αρχές του 2011.

Στις 22 Ιανουαρίου του 2013 η Σακίρα έφερε στον κόσμο τον γιο τους Μίλαν και η οικογένεια του ζευγαριού μεγάλωσε με την γέννηση του μικρού Σάσα, στις 29 Ιανουαρίου του 2015.

«Είναι ένας πολύ γενναιόδωρος και αξιόπιστος άνθρωπος. Ξέρω ότι μπορώ πάντα να βασίζομαι πάνω του. Φροντίζει τόσο πολύ για μένα και τα παιδιά», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η τραγουδίστρια.




Πηγή:protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top