0

Υπάρχουν πάντα εκείνες οι γυναίκες που θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι δεν σου αξίζουν. Γιατί εκείνες είναι αγγελικά πλασμένες και εσύ ένας κοινός θνητός. Οι γυναίκες που όλοι ποθούν, άρα γιατί να ασχοληθούν μαζί σου;

Ευτυχώς, όλα αυτά είναι ένα μάτσο ανοησίες. Σίγουρα η πρώτη σκέψη σου πηγαίνει στο πορτοφόλι. Όσο πιο βαθιά η τσέπη, τόσες περισσότερες οι πιθανότητες. Και ακόμη και αν υπάρχει μία αλήθεια σε αυτό, δεν σταματάνε και τελειώνουν όλα εκεί. Σημασία έχει το πόσο ουσιαστική θες να είναι μία σχέση. Και αυτό δεν μπορεί να το ορίσει κανένα πορτοφόλι και κανένας τύπος γυναίκας. Το ορίζουν οι συμπεριφορές.



Γιατί η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν γυναίκες έξω από τα κυβικά σου. Υπάρχει μόνο ηττοπάθεια. Και αν η επαφή ή το ραντεβού με μία πανέμορφη γυναίκα σε τρομάζει, ιδού τι πρέπει να γνωρίζεις για μία σχέση μαζί τους.

Να σέβεσαι την ευφυΐα της
Κάτι που θα έχεις διαπιστώσει μέχρι σήμερα, είναι ότι οι έξυπνες γυναίκες χρειάζονται άλλη προσέγγιση. Θέλουν πρωτοτυπία. Πράγματα που δεν είναι συνηθισμένα και προτάσεις που θα τους κινήσουν την περιέργεια. Ακόμη και αν κάποια σου πρόταση δεν ανταποκρίνεται στα γούστα τους, θα εκτιμήσουν το γεγονός πως είσαι ενημερωμένος.



Να σέβεσαι και τη δική σου
Στο τέλος της ημέρας, κάθε γυναίκα θέλει κοντά της έναν έξυπνο άντρα. Κάποιον που θα καταφέρει να τη γοητεύει με τα λεγόμενα και την συμπεριφορά του και που εκτός από το μυαλό της, θα σέβεται και το δικό του μυαλό. Που δεν θ' ασχολείται με μικρότητες, που θα μιλάει μόνο όταν πρέπει και θα δρα όταν το απαιτούν πραγματικά οι περιστάσεις.

Γιατί αν είναι κάτι που οι γυναίκες προσέχουν μακροπρόθεσμα σε έναν άντρα, είναι ο τρόπος ζωής του. Ο τρόπος που αντιδρά και συμπεριφέρεται μέσα σε μία κοινωνία και πως η συμπεριφορά του αυτή, μπορεί να στηρίξει μία σχέση και να κάνει την άλλη να βασίζεται πάνω του. Σεβάσου το επίπεδο σου και την ευφυΐα σου. Δεν είναι ιδανικό μόνο για όσους θέλεις κοντά σου αλλά και για σένα τον ίδιο.




Χαλάρωσε
Υπάρχουν και εκείνες οι περιπτώσεις, που μία γοητευτική και σέξι γυναίκα θα επιλέξει να πλησιάσει εσένα. Επτά στις δέκα φορές που συμβαίνει αυτό, όλα αναμένονται να κυλήσουν ρολόι. Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος: να σε κυριεύσει ο πανικός και τα εύκολα να γίνουν δύσκολα. Ή και ακατόρθωτα μετά από συγκεκριμένες, λανθασμένες συμπεριφορές.


Δεν χρειάζεται να πιστεύεις ότι κάτι θα πάει στραβά, ούτε πως υπάρχει κάποιο μυστικό σχέδιο συνωμοσίας όπου μία θελκτική γυναίκα ασχολείται μαζί σου για να σε κοροϊδέψει και να σε αφήσει στα κρύα του λουτρού. Τι κάνεις λοιπόν; Βασικά, τίποτε παραπάνω απ' ότι θα έκανες με οποιαδήποτε άλλη γυναίκα. Οι καλοί τρόποι είναι ίδιοι για όλα τα ραντεβού. Το ίδιο και η ευχάριστη επικοινωνία με ενδιαφέροντα θέματα συζήτησης και με το χιούμορ να σπάει τις στιγμές αβεβαιότητας. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους.

Να είσαι ευχάριστος
Μία μεγάλη αλήθεια που ισχύει για τις πολύ ωραίες γυναίκες, είναι πως σπάνια γελάνε στα ραντεβού τους. Οι περισσότεροι άντρες ασχολούνται τόσο πολύ με το να τις γοητεύσουν, που ξεχνούν ότι το ραντεβού έχει ως κύριο στόχο το παρακάτω: να περάσουν και οι δύο καλά.

Μην αγχώνεσαι, λοιπόν, για το πώς θα καταφέρεις να της γνωστοποιήσεις ότι ενδιαφέρεσαι. Άσε το ραντεβού να κυλήσει και φρόντισε να είσαι ευχάριστος. Προσοχή, ευχάριστος δεν σημαίνει χαζοχαρούμενος. Ευχάριστο είναι ένα αστείο ή ένα ανέκδοτο, αλλά είναι επίσης και μία ωραία συζήτηση ή η διήγηση για κάτι κωμικοτραγικό που βίωσες. Και ξέρεις ποια είναι η αλήθεια; Πως οι όμορφες γυναίκες προτιμούν 10 φορές περισσότερο τους ευχάριστους τύπους, παρά τους στημένους που δεν ξέρουν πώς να ελιχθούν σε μία συνάντηση μαζί τους.

Μην την πιέζεις για σεξ
Είναι κάτι για το οποίο την πιέζουν καθημερινά. Μέσω μηνυμάτων. Μέσω social media. Ακόμη και τα σχόλια που ακούει καθημερινά στο δρόμο. Μην μπαίνεις, λοιπόν, σε αυτήν την διαδικασία. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γίνεις άλλος ένας στη μεγάλη λίστα με μαλάκες που έχει ήδη καταγράψει.

Να είσαι διακριτικός στο τηλέφωνο και στα social media
Απλά πράγματα: όταν σου δίνει το κινητό της, δεν θέλει να την πρήζεις. Ούτε στα sms, ούτε στο Facebook, ούτε στο Instagram. Αντιθέτως, όσο πιο διακριτικός είσαι, τόσο πιο πολύ θα σε εκτιμήσει. Δέχεται κάθε μέρα δεκάδες μηνύματα στο Facebook από αγνώστους - κάποια απ' αυτά σίγουρα δεν είναι καθόλου κόσμια - και το τελευταίο που θέλει είναι άλλον έναν που θα τη βομβαρδίζει με ειδοποιήσεις. Δείξε χαρακτήρα.

Πηγή:gr.askmen.com

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top