0


Φουλ ερωτευμένος μοιάζει να είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας με τη σέξι ξανθιά γυμνάστρια, Ζωή Τζάνη. Το διάστημα που ο παρουσιαστής και μοντέλο βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο, η σύντροφός του, Ζωή Τζάνη είχε παραχωρήσει μία αποκαλυπτική συνέντευξη στο Thema People και τη Γεωργία Παπαδημητρίου και είχε μιλήσει για τη σχέση τους: «Το πιο σημαντικό στη σχέση μου με τον Γιάννη είναι ότι εκτός από ζευγάρι είμαστε και φίλοι. Μου κάνει πολλές πλάκες και αστεία. Περνάμε πολύ χρόνο μαζί, αφού συγκατοικούμε. Το να συζείς με κάποιον δεν είναι εύκολο. Στο σπίτι έχει αναλάβει ο καθένας τις δικές του ευθύνες. Του έχω βάλει όρια μέσα στο σπίτι. Είμαι λίγο αυταρχική (γελάει). Μπορώ να σου πω όμως ότι είναι πολύ συνεργάσιμος».

Επιστρέφοντας ο Γιάννης Σπαλιάρας από τον  Άγιο Δομίνικο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιλα της εκκλησίας με τη σύντροφό του.

Αν κρίνουμε από την νέα ανάρτησή της Ζωής Τζάνη στο Instagram, οι δύο τους μοιάζουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ.«Αγάπη# ο δικός μου άντρας# καταπληκτικά# καλοκαίρι# έρωτας# σπαλ», έγραψε η γυμνάστρια αναρτώντας τη φωτογραφία του.

Δείτε τη φωτογραφία:

Πηγή:protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

 
Top