0

Η ομώνυμη εταιρεία, που δημιούργησε ο ηθοποιός με δύο φίλους του, ανήκει πλέον στην βρετανική Diageo

Την οικογενειακή ευτυχία του Τζορτζ Κλούνεϊ, ο οποίος έγινε πρόσφατα πατέρας διδύμων, τα οποία έφερε στον κόσμο η σύζυγός του, Αμάλ Αλαμουντίν, έρχεται να συμπληρώσει η επαγγελματική του επιτυχία -όχι όμως στον τομέα της ηθοποιίας, όπως ίσως θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Αποδεικνύοντας ότι τα καταφέρνει εξίσου καλά στον κινηματογραφικό, αλλά και στον επιχειρηματικό στίβο, ο δημοφιλής χολιγουντιανός ηθοποιός μπορεί να χαλαρώσει και να απολαύσει ένα ποτήρι τεκίλα, καθώς κατάφερε να πουλήσει την εταιρεία Casamigos, που είχε δημιουργήσει μαζί με δύο φίλους του, έναντι ποσού ύψους ενός δισ. δολαρίων, στην Diageo.

Η ομώνυμη τεκίλα δημιουργήθηκε το 2013, χάρη στον Κλούνεϊ και τους φίλους του, Ράντε Γκέρμπερ -ο πολυεκατομμυριούχος σύζυγος της Σίντι Κρόφορντ- και Μάικ Μέλντμαν.

Παλιότερα, ο ηθοποιός είχε εξηγήσει ότι η Casamigos δημιουργήθηκε μέσα από νύχτες γεμάτες τεκίλα και αρχικά προοριζόταν μόνο για ιδιωτική χρήση. Η Diageo, βρετανική εταιρεία, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να επεκτείνει σε διεθνές επίπεδο την εν λόγω τεκίλα.

Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Diageo θα καταβάλει στον Κλούνεϊ και τους συνεταίρους του αρχικά 700 εκατ. δολάρια και άλλα 300 εκατ. δολάρια μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια.

Πηγή:protothema.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top