0

  
Αν σου αρέσει να ικανοποιείς τη σύντροφο σου στο κρεβάτι, τότε το πιο πιθανόν είναι να θέλει να κάνει και εκείνη το ίδιο ως αντάλλαγμα. Έχεις αναρωτηθεί όμως ποτέ αν της αρέσει πραγματικά να σου κάνει στοματικό σεξ;





Στοματικό σεξ μέσα στο νερό: Πώς να της το κάνεις για να την τρελάνεις!

Σκέψου το λίγο πιο αναλυτικά: Το στοματικό σεξ για πολλές γυναίκες φαντάζει ως μια αγγαρεία οπότε είναι απολύτως φυσιολογικό να μην χοροπηδάει στην ιδέα να σου το προσφέρει απλόχερα για να σε ικανοποιήσει σεξουαλικά.




Αν όμως το ψάξεις λίγο καλύτερα το ζήτημα, τότε θα συνειδητοποιήσεις πως υπάρχουν διάφορα πράγματα που μπορείς να κάνεις για να της γίνει η διαδικασία λίγο πιο.. ευχάριστη.

Όσο πιο άνετο και ευχάριστο το κάνεις για εκείνη τόσο πιο ενθουσιώδης θα είναι στο να στο προσφέρει όλο και συχνότερα, συμβουλεύει ο θεραπευτής των σχέσεων Moushumi Ghose.

Για να είμαστε ξεκάθαροι, μερικές γυναίκες απλά δεν θέλουν να κάνουν στοματικό σεξ στους συντρόφους τους. Αν η σύντροφος σου δεν ενθουσιάζεται και πολύ στην ιδέα και κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να γίνει λίγο πιο ευχάριστο.. τότε πρέπει να συνειδητοποιήσεις το γεγονός πως απλά δεν είναι πρόθυμη να το κάνει.

Υπάρχουν όμως και πολλές πιθανότητες η αγάπη σου και το ενδιαφέρον σου για εκείνη να την προσελκύσουν και να γίνει λίγο περισσότερο.. διαθέσιμη στην όλη διαδικασία.




Δες παρακάτω μερικούς λόγους που κάνουν τις γυναίκες να προσφέρουν στοματικό σεξ στους συντρόφους τους με μεγάλη ευχαρίστηση.

Την ερεθίζει

Τα μουγκρητά σου κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ είναι κάτι που την ερεθίζει αφάνταστα. Γιατί όπως δηλώνουν χαρακτηριστικά, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από έναν άντρα να μουγκρίζει από σεξουαλική διέγερση.



Είναι ο ιδανικός τρόπος για κάτι.. γρήγορο

Είναι ένας γρήγορος και ευχάριστος τρόπος για να ικανοποιήσεις τον σύντροφο σου όταν δεν έχεις διάθεση για σεξ.




Είναι ένας τρόπος για να σου δείξει την εκτίμηση της

Νοιώθει πως έχει τον έλεγχο πάνω σου θέλοντας να σου προσφέρει τη μέγιστη απόλαυση όταν αισθάνεσαι κουρασμένος. Είναι ένας τρόπος για να σου δείξει την εκτίμηση της και πόσο νοιάζεται για εσένα.



Θέλει να σου ανταποδώσει τη χάρη

Η αμοιβαία σεξουαλική ικανοποίηση είναι ό,τι καλύτερο για τη σεξουαλική ζωή ενός ζευγαριού, για το λόγο αυτό αν εσύ είσαι πρόθυμος απέναντι της, τότε το πιο πιθανόν είναι να θέλει να σου ανταποδώσει τη χάρη.

Πηγή:manslife.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top