0


Το πώς θα είναι το καλοκαίρι για τους 12 εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου περιέγραψε ο αστρολόγος Κώστας Λεφάκης στην εκπομπή του Alpha «Σπίτι μου σπιτάκι μου». 

Καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή, την περασμένη Κυριακή ο αστολόγος περιέγραψε γενικά το πώς θα είναι το καλοκαίρι, αναφέρθηκε στους ευνοημένους και σε αυτούς που θα περάσουν λίγο πιο δύσκολα και έκανε τις προβλέψεις του και για τα 12 ζώδια. 

Οπως χαρακτηριστικά είπε «είναι χρονιά αιφνιδιασμού, ανατροπής έχει μεγάλη ανακατοσούρα. Αυτό το καλοκαίρι θα υπάρχουν αιφνίδιες χαρές και ανησυχίες», ενώ αναφερόμενος στον Ιούλιο τον χαρακτήρισε «συμπαθητικό». «Οχι, όμως, για όλους», όπως είπε εξήγωντας ότι πιο εκτεθειμένοι θα είναι οι Αιγόκεροι και οι Καρκίνοι. 

Από την άλλη, όπως είπε, λίγο πιο προστατευμένοι θα είναι οι Παρθένοι και οι Ιχθείς «οι οποίοι μπορούν να υλοποιήσουν επιθυμίες, να επιτύχουν οράματα ή συμφωνίες μέχρι τις 25 Ιουλίου». Και συμπλήρωσε: «Ο μήνας είναι καλός για Παρθένους, Ιχθείς, Σκορπιούς και κάποιους Ταύρους». 

«Οι Κριοί και οι Αιγόκεροι θα έχουν γεγονότα στον άξονα σπίτι-εργασία, οι Δίδυμοι και οι Τοξότες είναι λίγο μετέωροι, ούτε καλά ούτε άσχημα», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στους υπολοίους του ζωδιακού. 

Οσο για τον Αύγουστο, τον χαρακτήρισε μήνα των δοκιμασιών «για δεύτερη χρονιά, όπως και πέρυσι». Οπως εξήγησε ο κ. Λεφάκης ο Αύγουστος «θα χτυπήσει τη ζωή των Λεόντων και των Υδροχόων. Οχι για να τους καταστρέψει. Το σύμπαν δεν έχει κακή πρόθεση. Αλλά για να τους αναγκάσει να αλλάξουν ρότα, να κάνουν αναθεωρήσεις, οι οποίες δεν θα είναι εύκολες εκείνη τη στιγμή γιατί τραυματίζεται το εγώ τους, αλλά αν τις αποφασίσουν και αν γίνουν πιο ελαστικοί και τις αποδεχθούν, θα αποδειχθεί δυο μήνες μετά ότι είναι για το συμφέρον τους. Οι αλλαγές έχουν να κάνουν με τις σχέσεις τους, προσωπικές και κοινωνικές», διευκρίνισε. 

Οσο για την περίοδο που διανύουμε, ο αστρολόγος είπε: «Αυτή την περίοδο έχουμε νέα σελήνη που γίνεται στον Καρκίνο και δίνεται η ευκαιρία σε πολλούς να αναπροσαρμοστούν και να ανεφοδιαστούν από τις απώλειες που υπέστησαν το διάστημα των προηγουμένων ημερών γιατί η προηγούμενη εβδομάδα είχε πολλές κακές στιγμές».

Σε γενικές γραμμές καλύτερος μήνας είναι  ο Σεπτέμβριος. Οπως εξήγησε ο Κώστας Λεφάκης, «ο Σεπτέμβριος είναι αυτός που θα μαγειρέψει πράγματα και όχι ο Αύγουστος. Θα δούμε μια καθυστέρηση των ιθυνόντων και βραδυπορία και ανισορροπία να μεταθέτουν συνέχεια, ενώ έρχεται ο Σεπτέμβριος που είναι πιο σταθερός για όλες τις αποφάσεις που θα ληφθούν. Είναι καλύτερος μετά τις 15». Κατέληξε πάντως λέγοντας ότι και τον Αύγουστο υπάρχουν καλές στιγμές, αρκεί να υπάρχουν και εναλλακτικές.




Αναλυτικά, οι προβλέψεις του Γιώργου Λεφάκη όπως τις παρουσίασε στην εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι μου»: 

Κριός
Εχει πιέσεις στο σπίτι και εξελίξεις στις σχέσεις. Πρέπει να είναι οργανωμένος και προνοητικός και όχι θυμωμένος και επιθετικός. Αλλαγές στα προγράμματα, ο Αρης δεν τον βολεύει πολύ τον Ιούλιο, οι εκλείψεις μπορεί να επηρεάσουν αγαπημένο του πρόσωπο. Το καλοκαίρι θα είναι για τους περισσότερους Κριούς καλύτερη περίοδος σε σχέση με την άνοιξη που πέρασε. Σημαντικό για τον Κριό είναι να αντισταθεί σε οτιδήποτε τον δοκιμάζει και να είναι συνειδητοποιημένος σε όποιες αποφάσεις πάρει, είτε αρνητικές είτε θετικές.

Ταύρος
Εχει την υπομονή και την αντίσταση που του δίνουν την ευκαιρία να διαχειριστεί τα επεισόδια που θα προκύψουν και δεν θα τα έχει υπολογίσει. Να προσέξει τη διαχείριση χρημάτων και σχέσεων, να μην βιαστεί να απορρίψει και να επιλέξει, να έχει ελαστικότητα τον Ιούλιο και να προσέξει την ασφάλειά του,τον Αύγουστο, από «ελεύθερους σκοπευτές» που μπορούν να τον βάλουν στο στόχαστρό του. Εκείνο που θα είναι έντονο θα είναι τα διλήμματα αισθηματικού χαρακτήρα τον Αύγουστο. Εκεί θα πρέπει να ζυγίσει καταστάσεις γιατί ο Ταύρος πάντα αποφασίζει αυτό που του πάει και αυτό που τον συμφέρει. Ανάλογα με αυτό που θα βγάλει η ζυγαριά του να πάρει τις αποφάσεις, οι οποίες θα λειτουργήσουν μακροπρόθεσμα. Αν κάνει ένα λάθος και επιλέξει κάτι ασύμφορο δεν θα μπορέσει να απαλλαγεί γρήγορα από μια ασύμφορη επιλογή.

Δίδυμοι
Έχουν μια εξέλιξη στην οικονομική τους και της σχεσιακή τους ασφάλεια, εξαιτίας αιφνιδιασμών που συμβαίνουν σε μεγαλύτερη κλίμακα και θα πρέπει να αναπροσαρμοστούν. Δεν είναι τόσο ικανοποιημένοι ούτε με τα οικονομικά ούτε με την εξέλιξη των πραγμάτων που επηρεάζουν τα τρέχοντα συμφέροντά τους, ωστόσο επειδή είναι βιρτουόζοι της προσαρμοστικότητας γιατί έχουν το ταλέντο της προσαρμογής, θα πετύχουν πρακτική εφαρμογή σε σχέδια που εξυπηρετούν τις φιλοδοξίες ή τα μελλοντικά τους επαγγελματικά τους συμφέροντα.

Καρκίνος
Εχει μαχητική καθημερινότητα έως τις 20 με 22 Ιουλίου γιατί είναι ο Άρης στο ζώδιό του και κυρίως οι αντιθέσεις με τον Πλούτωνα δοκιμάζουν σημαντικές σχέσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς να σημαίνει ότι χαλούν αυτές οι σχέσεις. Απλά οι Καρκίνοι βοηθιούνται ή αναγκάζονται να τις επαναθεωρήσουν ή να τις επανατοποθετήσουν. Το καλό είναι μια εξέλιξη στα επαγγελματικά η οποία φαίνεται λίγο θαμπά τον Αύγουστο, αλλά εξελίσσεται τυχερά το Σεπτέμβριο. Για τους Καρκίνους προσοχή τον Αύγουστο σε απώλειες συναισθηματικές, σε κλοπές και εκμετάλλευση από επιτήδειους συναισθηματικά. Καλύτερος ο Σεπτέμβριος μετά τις 10, η δουλειά θα μαγειρευτεί στα τέλη Ιουλίου.

Λέων
Πρωταγωνιστές του καλοκαιριού, οι περισσότερο εκτεθειμένοι, θα υποστούν τις συνέπειες των εκλείψεων που θα τους υποχρεώσουν να αλλάξουν θέση, νοοτροπία, συμπεριφορά και από τον εγωισμό να καταλήξουν στο συμβιβασμό. Ο Ιούλιος είναι ασαφής, έχουν εκκρεμότητες εργασιακές που πρέπει να προσέξουν για να τις κλείσουν ενώ ο Αύγουστος τους υποχρεώνει να εξοπλιστούν με τα μέσα που διαθέτουν ώστε να έχουν καλή άμυνα ώστε τα βέλη που θα δεχθούν να μην τους διαπεράσουν. Προσοχή στους εξωτερικούς κινδύνους, αποφυγή αρνητικών ανθρώπων και κυρίως να αποφύγουν πολυσύχναστος χώρους τον Αύγουστο και να επιλέξουν πιο σοβαρές παρέες σε σχέση με τις συνήθειές τους, γιατί οι κίνδυνοι είναι αόρατοι και αιφνίδιοι. Επίσης θα δοκιμαστούν τα αισθηματικά τους και λίγο θα επηρεαστούν τα επαγγελματικά τους συμφέροντα, κυρίως για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους εποχιακά εργαζόμενους.

Παρθένος
Τους δίνεται η ευκαιρία να ανανεωθούν και να ξεκουραστούν, είναι ένας καλός μήνας ο Ιούλιος και στο δεύτερο μισό του μπορούν να πλησιάσουν ανθρώπους που είναι ικανοί και πρόθυμοι ή κατάλληλοι για να υλοποιήσουν ένα όνειρό τους το προσεχές φθινόπωρο και κυρίως το 2018. Το δεύτερο μισό του Ιουλίου είναι σημαντικό ενεργειακά και λειτουργικά για το κοντινό μέλλον των Παρθένων, στη δημιουργικότητα και στην επικοινωνία. Ομως ο Αύγουστος τους χαλάει λίγο το σκηνικό. Επειδή είναι ταλαιπωρημένοι έχουν από ένστικτο, τη σωστή κάλυψη και θα βρεθούν στο κατάλληλο σημείο έτσι ώστε να μην συγκρουστούν και να μην ταλαιπωρηθούν.

Ζυγός
Είναι εκτεθειμένοι τον Ιούλιο, είναι επιστρατευμένοι σε υποχρεώσεις, κυρίως επαγγελματικές ή εξαρτήσεις κοινωνικές, που δεν μπορούν αν απορρίψουν έως τις 25 Ιουλίου. Ο Αύγουστος έχει εναλλαγές, όπως ο καιρός στις τροπικές χώρες. Κάτι τέτοιο θα είναι η ζωή των περισσοτέρων Ζυγών τον Αύγουστο. Ωστόσο αυτή την εποχή μπορούν να βάλουν στόχους που θα εδραιωθούν το φθινόπωρο και τον επόμενο χειμώνα και έχουν την τύχη να κάνουν γνωριμίες μεγάλης αρέσκειας για αυτούς. Δεν θα αποφύγουν τον Αύγουστο επεισοδιακές διαδρομές και ταραχές από αφέλεια ή από ματαιοδοξία δική τους.

Σκορπιός
Θα θυμίσει γκραν πρι, θα τρέξουν με μεγάλες ταχύτητες, θα έχουν την ευκαιρία να κινηθούν και έτσι είναι οι μόνοι που κερδίζουν σε ανταγωνισμούς. Τελικά φθάνουν εκεί που θέλουν. Ταλαιπωρούνται τον Αύγουστο αλλά δεν πτοούνται για αυτό λέμε ότι αν λάβουν μέρος σε έναν ανταγωνισμό είναι σίγουρο ότι θα φθάσουν πρώτοι και θα διακριθούν. Δεν θα λείψουν οι ταλαιπωρίες, αλλά επειδή έχουν βίτσιο με το μαζοχισμό, μια ταλαιπωρία τροφοδοτεί το χαρακτήρα τους, γίνεται βιωματική μάθηση, και έτσι από ταλαιπωρία αποκτούν εμπειρία για να κάνουν τον επόμενο άθλο. Είναι συμπαθητικός ο Ιούλιος, είναι σημαντικός, αλλά επεισοδιακός ο Αύγουστος.

Τοξότης
Βελτιώνει σχέσεις και αναπληρώνει απώλειες τον Ιούλιο. Τυγχάνει προτάσεων που θα τον βοηθήσουν ψυχολογικά ή θα τον ενισχύσουν συναισθηματικά, προβλέπεται και μεγάλη ερωτική δραστηριότητα τον Αύγουστο, μπορουν να κάνουν ένα μεγάλο ταξίδι που δεν το περιμένουν προς το παρόν, αιφνίδιο, που θα έχει απρόβλεπτες ταλαιπωρίες που θα ενοχλήσουν το νευρικό τους σύστημα. Ωστόσο, ξέρουν να συνέρχονται.

Αιγόκερως
Ο Αιγόκερως έχει την ευκαιρία να αποκαταστήσει διαφωνίες αλλά με νεύρα μέχρι τις 15 Ιουλίου λόγω αντιπαραθέσεων. Πρέπει να αποφύγει να εκτεθεί σε διαφωνίες και ρήξεις γιατί δεν θα είναι εύκολο να τις βελτιώσει και ίσως έχει την τύχη μέσα στις μπόρες του Αυγούστου να εισπράξει περισσότερη αγάπη από το περιβάλλον του, κάτι που δεν ήλπιζε ότι θα του τύχει. Αυτό το καλοκαίρι διαφοροποιεί τα σχέδια των Αιγόκερων και τους εμπνέει να κάνουν ένα νέο ξεκίνημα μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου το οποίο έχει τη ρίζα του στο καλοκαίρι του 2017.

Υδροχόος
Είναι τα καλά παιδιά αλλά και τα αφηρημένα θα πρέπει να προνοήσουν για τα αναπάντεχα που θα συμβούν, να προσέξουν τα αναπάντεχα που θα συμβούν τον στον Ιούλιο, αλλά να μην τρομάξουν στο ταξίδι του Αυγούστου. Θα νικήσουν Κύκλωπες και να βάλουν νέες Ιθάκες ή την παλιά που δεν έχουν φθάσει ακόμη, γιατί τέλη Αυγούστου θα φθάσουν στον προορισμό τους.

Ιχθείς
Είναι ευνοούμενοι όπως οι Σκορπιοί. Μετά από πολλούς μήνες ταλαιπωρίας που ξεκίνησαν τον Φεβρουάριο μέχρι τις αρχές Ιουνίου αξιοποιούν τη δημιουργικότητά τους, εισπράττουν επιτυχία στα συναισθηματικά τους ή έχουν συναισθηματική υποστήριξη από ανθρώπους που τους χρειάζονται και το μόνο που πρέπει αν προσέξουν τον Αύγουστο είναι, στην πορεία που θα ξεκινήσουν με την προτροπή άλλων, τις παγίδες που δεν θα βάλουν οι άλλοι αλλά οι συμπτώσεις και τα γεγονότα. Οι παγίδες έχουν να κάνουν με τις ψευδαισθήσεις και τα οράματα γιατί οι Ιχθείς ενώ είναι καλοί σε συνεργασίες, ως σύμβουλοι και συνομιλητές, οι ίδιοι πέφτουν σε γκάφες, υπερεκτιμώντας ή υποτιμώντας τις δυνατότητες των άλλων και εκεί χάνουν λίγο την ισορροπία τους. Φέτος θα έχουν ένα καλύτερο καλοκαίρι σε σχέση με το προηγούμενο. 




Πηγή: iefimerida.gr 

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top